Hur du får din Bichon Frisé att använda en potta Pad När hon är rädd för regn

Hur du får din Bichon Frisé att använda en potta Pad När hon är rädd för regn


Gå ut och kissa i regnet kan vara väldigt skrämmande för en ung bichonfrise valp. Det är bullret från vatten sprutas marken eller trottoaren, det faktum att valpen blir våt, och om det är en allvarlig storm, åska och blixtnedslag - som kan skrämma stora vuxna hundar, inte bara en liten valp. Om bichon frise är för rädda för att potta utanför i dåligt väder, träna ditt husdjur att använda potta kuddar på regniga dagar.

Instruktioner

1 Tåg innan regnet. Lär din bichon frise att använda inomhus potta pad innan nästa monsun säsong. Ställ kudden på golvet där du vill att din bichon att "gå." Kemikalierna i dynan kommer att uppmuntra valpen att använda för att potta pad på lämpligt sätt. Belöna din bichon för att använda dynan med beröm och en smaskiga behandla.

2 Öva, öva, öva. Fortsätta arbeta på utomhus potträning, men fastställs en potta pad två eller tre gånger i veckan så att din bichon valp ihåg hur man använder en.

3 Rengör området noggrant. Torka valp pad golvyta mellan dynan använder med ett sällskapsdjur fläck och lukt borttagare. Du vill inte din bichon frise att tro att det är OK att kissa där hela tiden. Nästa gång det regnar, fastställs en valp pad, och låt din valp stanna inomhus och kissa rädsla fritt.