Hur man skapar inbjudningar med Adobe Illustrator

Hur man skapar inbjudningar med Adobe Illustrator


Adobe Illustrator är ett grafiskt redigeringsprogram som låter dig skapa komplexa former och unik text på ett enkelt sätt. Programmet har omformats 15 gånger sedan den infördes i 1987, och ändå gränssnittet och grundläggande funktionssätt är densamma: använd stigar och speciella verktyg för att skapa önskad bild. Dessa förmågor kommer att hjälpa oss att göra en unik inbjudan för något tillfälle, inklusive bröllop, fest eller en släktträff, på mindre än en timme.

Instruktioner

1 Välj en CMYK-dokument att börja när Adobe Illustrator startar. CMYK är en förkortning för cyan, magenta, gult och svart, eller nyckel, som är grundläggande färger som kan kombineras för rika variation, och är lättast att använda när du gör en bild som ska skrivas ut eller sätta på webben. Eftersom många inbjudningar levereras via Internet, är CMYK den mest flexibla alternativet.

2 Välj en konst styrelsens storlek i det nya fönstret som visas som är lika med storleken på inbjudan som du önskar. Vanliga storlekar för inbjudan stilar inkluderar: Walton 4,625 "x 5,875" för Walton, 5,125 "x 7,25" för Monona, och 5,125 "x 7" för Lee Baronial. Ange storleken du önskar att använda Tum metriska och tryck på OK.

3 Notera verktygsfältet till vänster om din konst ombord, vilket är storleken på din inbjudan, och panelerna bar. Klicka på textverktyget, som ser ut som bokstaven T, och placera markören någonstans på verktyget. Rita en stor textruta med markören och sedan släppa markören. Observera den blinkande typ bar som visas högst upp till vänster i textrutan.

4 Skriv in den text du vill presentera i inbjudan. Oroa dig inte om formaterings ännu, helt enkelt skriver all text du vill att din inbjudan att ha, inklusive vad händelsen handlar om, datum, eventuella OSA instruktioner och ditt namn.

5 Notera menyraden ovanför konstkortet fönstret och formatering verktyg som finns där. Markera din text och ge den ett teckensnitt genom att klicka på pilen bredvid standardtypsnitt, och välja från de många typsnitt som anges. Populära teckensnitt för formella inbjudningar inkluderar Kalli, Operina och kamratskap på grund av deras unika stilar. Utforska olika typsnitt för en som passar ditt tillfälle. Fortsätt denna process för teckenstorleken också.

6 Notera stycke inställningar till höger om teckensnitt inställningar på menyraden och välj de inställningar som är lämpliga för ditt tillfälle och den text du har skrivit. Många bröllop inbjudningar anpassa punkt centralt att se poetisk.

7 Markera specifika titlar i texten och ändra sin teckenstorlek att betona dem. Gör detta för meddelanden såsom "John och Jane är gifta!" och liknande. Denna åtgärd gör viktig information sticker ut.

8 Klicka på ikonen rad i verktygsraden. Placera markören, håll nere skift, och rita en horisontell linje ovanför och under texten. Växlingsknappen tvingar linjen att vara helt horisontell. Klicka på knappen stroke på panelen listen till höger i fönstret. Knappen stroke tycks vara tre horisontella linjer.

9 Observera att menyraden ovanför konstkortet ändras till stroke alternativ när du klickar på stroke panelen. Klicka på nedåtpilen bredvid stroke bilden på menyraden och klicka sedan på knappen penselbibliotek. Rulla ned till "dekorativa" och välj "vepor och förseglar." Notera hur standardalternativen för den vertikala linjen formen ändras till många olika stilar av banners och tätningar. Välj en du vill för den vertikala linjen och notera hur den vertikala linjen ändras till banner eller sigill. Nu drar tätningen och placera den i en dekorativ sätt på din text, kanske under annonseringen.