2350 instruktioner huvudklock

2350 instruktioner huvudklock


Den 2350 Mästaren Time System Clock är en programmerbar klocka som styr klockor, klockor och lampor i en byggnad. Klocksystemet är inte längre betalas, så det kan vara svårt att spåra upp en användarmanual. Men många skolor och andra typer av byggnader använder dessa klockor för att hålla ordning och struktur på dagen.

Instruktioner

1 Öppna kontrollpanelen på Simplex 2350 master klocka och inspektera de fyra omkopplarna avsnitt väljar i övre vänstra hörnet. 12-24 omkopplaren sätter kontrollpanelen i timmarsformat. Du kan ställa in omkopplaren till "12" för att ställa klockan på en 12-timmars arbetsdag, eller ställa in den till "24" för en 24-timmars arbetsdag. Ställ strömbrytaren på "DST" för att aktivera automatisk korrigering av sommartid.

2 Ange säkerhetsåtkomstkoden för att komma åt ändringar och tillägg program eller att granska klockans programmering. Alla master Klockor fartyg med en fabriksinställd åtkomstkoden. När du ange koden, kommer skärmen att lysa. Avsluta programmet genom att trycka på "Avbryt". Alternativt kan det här läget timeout efter 90 sekunder av inaktiv användning.

3 Ställ in aktuell tid och datum. Tryck på "Ahead / Back" för att återställa sekunderna till noll. Ange åtkomstkoden för att komma in i programkontrollen.

4 Välj "Mode" och "Time Set" för att ställa in tiden. Använd knappen "Framåt / Back" för att ställa in rätt tid.

5 Välj "Månad" och "Framåt / Back" för att ställa in aktuell numerisk månaden. Till exempel är januari representeras som "1" och december representeras av "12."

6 Ställ in året genom att ange "Year" och trycka på "Framåt / Back" knappen tills du hittar det innevarande året.

7 Ställ in semesterschemat. Ange åtkomstkoden och välj "Mode". Välj "Program Control, semester, Begin, månad." Tryck på "Ahead / Back" tills du väljer datum. Välj "Månad" och tryck på "framåt / Back" för att välja månad. Välj "End Month" och tryck på "framåt / Back" för att hitta den månad när semestern är slut. Tryck på "Slutdatum" och tryck på "framåt / Back" tills du ställer den sista dagen av semestern.

8 Programutgångskretsen. Tryck på "Program Control" och ange säkerhets åtkomstkontroll. Välj "Mode" och "Längd". Tryck på "Circuit" och "Circuit 1." Tryck på "Ahead / Back" för att ställa in till 10. Ange "Dag" och tryck på "framåt / Back" för att ställa in tiden på "08:00". Ställ in varje utgångskrets som du har.

9 Välj "Review" och ange åtkomstkoden för att granska alla de program som du har ställt in på Master Clock.