Idéer för Hurricane Vaser

Idéer för Hurricane Vaser


Förvandla din klara orkan vas från vanligt i en elegant display bit. Med tillsats av små objekt i till mönster som omger den, kan du ändra stämningen i ett rum eller tabellen med tillägg av en orkan vas. Bestäm ett tema och följer det genom att utveckla en attraktiv design.

Frostat glas

Anpassa din orkan glas genom stencilling och glasyr. Schablonen appliceras på utsidan av vas innan ett frost lösningen sprutades. Denna teknik förbättrar utseendet av vasen eftersom den tillför textur och intresse. Med hjälp av dekorativa färgpennor, särskilt i metalliska färger, kan du beskriva designen och ge gnistan till glaset. Etsning är en liknande metod som uppnår denna look. Färgade kulor inne i vas med en stor display av arrangerade blommor ger en färdig look.

målad Vase

Överväga att måla en orkan glas för att ge den stil. Maskeringstejp skuren i en design, såsom små hjärtan för Alla hjärtans dag, shamrocks för St Patrick dag eller ägg till påsk kan fästas på utsidan av glaset. Applicera färg och ta bort tejpade mönster när glaset är torrt. Nu alternativen blir oändliga. Du kan infoga litet hjärta godis, choklad-omfattas salta pinnar, folie-inslaget påsk godis eller små choklad kyssar. Ett ljus som vilar på färgad sand kan se bra ut. Låt fantasin bestämma din vision.

Wrapped Vas

Ge din orkan vas dimension när du lägger konsistens. Wrap färgade band runt vasen och limma ihop dem. Skapa samma resultat medan sammanflätning rep, garn, garn eller andra tyg trådar. Tillsatsen av små skal till wrap, eller små pärlor, skapar ett extra lager till din design. Sätt blommor som kompletterar wrap och tillsätt vatten för en polerad utseende. Ett annat alternativ är att lägga långa avsmalnande ljus för att slutföra displayen.