Hur man gör en blomma från band Av kransar

Hur man gör en blomma från band Av kransar


Använda bandet av en begravningskrans att göra en ros är ett trevligt sätt att spara det att minnas den avlidne. Det är också ett effektivt sätt att återvinna bandet. Bandet blomma du skapar kan användas i en skugga låda eller annan typ av hantverk, såsom sy dem på en handgjord kudde. Du kan också varm lim band blommor till barrettes för små flickor att använda som ett hår tillbehör.

Instruktioner

1 Tänd ett ljus tills den bildar en liten pool av smält vax.

2 Klipp en bit band som är 7/8 inches bred och 6 inches i längd för att använda för ditt band ökade.

3 Blås ut ljuset och försiktigt doppa ändarna av bandet i vax. När det svalnar på bandet, kommer vaxet skydda ändarna fransar sig.

4 Trä en synål med en bit tråd som matchar färgen på bandet och knyt en knut i änden.

5 Placera nålen i kanten av bandet och göra en kör stygn genom hela längden. Dessa behöver inte vara små, snyggt stygn; det kommer att användas för att samla in bandet.

6 Lämna minst 3 inches av tråd hängande från den andra sidan av bandet och inte göra en knut i detta syfte.

7 Upprepa denna metod på den andra kanten av bandet.

8 Dra en av ändarna hos den tråd som inte knyts tätt med fingrarna tills den bildar en tät ruffled kant. Knyt en knut i strängen vid slutet av volanger, så att det kommer att hålla det på plats. Detta kommer att bilda Rosebud delen av blomman.

9 Åter trä nålen med tråd på den andra kanten av bandet och dra det försiktigt för att bilda lösare volanger. Detta kommer att göra blomblad av rosen.

10 Knyt en knut nära de lösa volanger att säkra rosenblad.

11 Rulla bandet steg upp med fingrarna så att den bildar en spiral. Se till att du stoppa in hörn kanterna för att förhindra dem från att visas.

12 Stitch genom bottenpartiet av rosen, så att den inte kommer att riva upp. Du är nu redo att limma den i en skugga låda eller använda den för andra hantverk.