Moment Specifikationer för Honda Foreman 400

Moment Specifikationer för Honda Foreman 400


Hondas dyraste och största 4x4 nytta klass ATV i sin line-up är kung Quad - den Foreman 400. Detta verktyg quad från Honda erbjuder all-wheel-drive, tunga och aggressiva off-road däck och stål fram och bak ställningar för att bära och dragande. Honda Foreman 400 är bra för jägare, bönder och skogsarbetare. Med sin 400cc motor och maximal dragkapacitet på 386 kilo, den Foreman 400 är quad för någon tufft jobb.

Rutinunderhåll Åtdragningsmomentspecifikationer

Ändra Foreman olja kräver lossa motoroljeavtappningsskruven både vid vevhuset och oljetanken. När du är klar med oljebyte och du stramar dessa bultar, bör dräneringsbulten för vevhuset dras åt till 18 foot-pounds; oljeavtappningsskruven för oljetanken skärpas till 14 foot-pounds. När du byter tändstift, är den nya kontakten dras åt till 13 foot-pounds.

Justera cylindertoppen och ventil

Cylinderkåpan ska bulten dras till åtta foot-pounds och cylinderhuvudet muttern till 33 foot-pounds. När du har gjort några justeringar av vipparmsaxeln, intagsunder vipparmsaxeln eller avgasunder vipparmsaxeln, dra var och en av dessa bultar till 20 foot-pounds. Kammen Drev bult måste skärpas till 14 foot-pounds; kammen spännare kontakten dras åt till 2,9 foot-pounds för optimal prestanda.

Koppling och Växlingslyft

När du har arbetat färdigt på kopplingen eller växellänkningen av din Foreman 400, följ vridmomentspecifikationer som beskrivs i servicehandboken. Dra åt kopplingscentrumet låsmuttern till 80 foot-pounds. Den primära drivhjulet muttern dras åt till 65 foot-pounds. Var noga med att dra åt växeltrumman stopparmen svängbulten till 91 foot-pounds och växelspindeln returfjädern till 17 foot-pounds.

Generator och Starter Clutch

Vatten är inte en fiende till Honda Foreman 400, men om du har tillbringat tid i det då är chansen att du kan göra justeringar innan nästa körning. Om så är fallet och du har justeringar av svänghjulsbult, dra åt den till 94 foot-pounds innan du kallar det en dag. Var noga med att dra startkopplingsbulten till 22 foot-pounds. Den vänstra vevhuset täckpinnbult är att dras åt med sju foot-pounds. Enligt 400 servicehandbok Honda Foreman, är växelpedalen nypa bult som skall dras åt till 14 foot-pounds.