Hur du gör din egen Chuppah gåva med barn

Hur du gör din egen Chuppah gåva med barn


Bröllopet chuppah är bågen eller kapell enligt vilken en traditionell judisk vigsel tar placer. Det finns många seder eller traditioner som sammanfaller med chuppah inte alla som kan utnyttjas av brudparet. För att skapa lämpliga och användbara gåvor med barn, prata med paret att ta reda på vilka traditioner och seder de kommer att delta i och vilka gåvor eller dekorationer för Chuppah du kan erbjuda.

Instruktioner

1 Cut, veck och lim färgrik eller vitt silkespapper i blommorna. Sträng en bit tråd eller snöre genom centrum av dem för att bilda en sträng av krans. Linda krans över chuppah trädkronorna eller linda den runt Baldakinstänger för en dekorativ touch.

2 Använd ett ljus-making kit för att skapa egna ljus för chuppah ceremonin. Välj symboliska färger eller helt enkelt matcha bröllopsfest färger. Måla ljusstakar för ljus för en dekorativ touch. Skriv bröllop daterar på ljusstakar eller hugga den i ljus för en extra personlig detalj.

3 Använd ett barns broder kit för att lägga till personliga detaljer eller accenter till de utbytta begravningsvant. Per en gammal judisk sed, vissa par utbyta grav vanten under chuppah att symbolisera en livslång äktenskap och engagemang för varandra.