Modekläder Idéer för Back Målning

Modekläder Idéer för Back Målning


Oavsett om du har en traditionell tatuering, en henna tatuering eller en engångs speciell kroppsmålning design på ryggen, kan det vara svårt att hitta kläder som visar utformningen. Istället för att vänta tills stranden för människor att se din tatuering, bära klädesplagg som är lämpliga, men ändå visar en lite tillbaka hud. Dessutom, vad är poängen med att det är det om du inte får att visa upp?

Slungas tillbaka shirts

Den första uppenbara lösningen att visa upp din rygg är att köpa en skjorta med en skopa eller v-ringad i ryggen. Många stilar finns men de kan inte visa upp din tatuering ordentligt, så känn dig fri att ändra skjortan genom att skära scoop lägre eller bredare för att passa din stil. T-shirts är speciellt roligt och lätt att ändra, liksom billig, så att du kan prova några olika stilar utan att behöva oroa sig alltför mycket om att förstöra skjortan.

Bakåt V-hals

Ett kreativt sätt att visa upp din rygg tatuering utan att köpa nya kläder eller ändra dina gamla är att bära en V-shirt eller tröja bakåt. Endast trial and error kommer att visa vilka tröjor ser bra bakåt och som inte gör det, beroende på deras form. Vissa tröjor för att försöka bakåt är knapp upp shirt utan krage, försedda knapp upp tröjor och eventuella skjortor som wrap och slips.

Halter Toppar

Halter tops är ett utmärkt sätt att visa upp dina axlar och överst på ryggen. Halter tops scoop låg i ryggen och knyt upptill, avslöjar din tatuering eller tillbaka målning. De finns i många olika storlekar, färger och stilar. Halter bras är också tillgängliga så att du inte behöver ha att göra med irriterande synliga bh-band.

Klar-Back Bras

Om du behöver en behå iklädd urringade tillbaka skjorta, prova en behå med en tydlig ryggband. Även om ryggband är något synliga, kommer det inte att täcka upp någon del av designen. Dessa bras är vanligtvis tillgängliga med olika band alternativ samt.

bandeau Toppar

Bandeau toppar är ett annat alternativ om du inte vill ha en tydlig axelband eller vill visa upp den nedre delen av ryggen. Du kan bära en bandeau toppen som en behå eller som en skjorta. Leta efter bandeau toppar med paljetter eller spetsar ryggen att krydda upp ditt utseende.