101 Dalmations Party teman

101 Dalmations Party teman


Födelsedagskalas kan bli de stunder där vi kan ta del av magin som vi ser i filmer till barn. Med hjälp av olika teman och idéer, kan barnens födelsedagskalas vara mycket underhållande, och barn kommer ofta ihåg sådana tillfällen under många år framöver. Många Disney karikatyrerna kan göra roliga födelsedagteman, beroende på ditt barns smak. "101 dalmatiner" är en klassisk Disney-film som många barn njuta.

Ett till två år gamla

Skapa inbjudningar med olika hundar ansikten på dem. För dekorationer, har "101 dalmatiner" Disney filmen spelar i bakgrunden och siffrorna för hundar som kör och jagar varandra över hela rummet. För att starta partiet, har barnen skapa sina egna valpar med lim, poster och färgpennor. Gör små kragar för barnen med deras namn på dem. Några roliga tema spel är Pass den dalmatiska valp, Hitta ben och Bark Relay. Gör en kaka som ser ut som en dalmatiner ansikte, med svart och vit glasyr för päls och ögon och röd glasyr för näsan och munnen. Om du föredrar glass, göra en dalmatiner ansikte med olika smaker av glass och godis.

Tre till sex år

Om dina barn är i storleksordningen tre till sex år, vill du förmodligen ett tema som är lite mer mogen. Basera din "101 dalmatiner" tema på hunden familjen från filmen. För dina inbjudningar, skapa hundkojor med hunden familjen på insidan eller köpa inbjudningar med formen av en hund hus. Gör dina dekorationer med stora bilder på hunden familj med tre eller fyra valpar nära en målad hundkoja och sätta svarta prickar överallt. Har filmen eller film soundtrack spelar i bakgrunden. När gästerna anländer, har dem att skapa taggar med sina namn på dem och spela spel såsom Musical Stolar, Godkänd ben eller hund Bingo. Dela ut priser som relaterar till filmen. Göra en kaka i form av ett Hytt och servera varm korv.

Sju till 10 år gammal

Om ditt barn är lite äldre, bör du se till att inte göra ert parti ser ganska så unga som det skulle för yngre barn. Om "101 dalmatiner" är temat, kan du fokusera partiet mer om människans parets relation med hunden par från filmen. Gör inbjudningar som har bilder på folk som går med sina hundar. För din dekorationer kan du ha vita, svarta och röda färger för bord och stolar, och en del hund ansikten med en röd krage på väggarna i rummet. Eftersom barnen är äldre här, bara ge dem en röd krage tagg med deras namn och du kan starta partiet genom att spela hitta skatten. Gör ledtrådar med formen av en hund fot och skriva gåtor från saker om filmen. Göra en kaka i form av en hund fot och tjänar varm korv.