Hur man köper en Squash Racket

Hur man köper en Squash Racket


Välja den bästa squash racket för dina behov är den mest grundläggande beslut som kan göras för att förbättra ditt spel. De tre viktigaste faktorerna att tänka på är racket vikt, balans och grepp. De flesta spelare väljer en mid-vikt, jämnt balanserad racket. Genomsnittlig racket vikt varierar mellan 140 och 170 gram. De lättaste modellerna kan väga 120 gram och den tyngsta tungan på vågen på mer än 200 gram. Titan-grafit kompositer är de mest populära material för ram, handtag och grepp, som erbjuder en balans mellan styrka och låg vikt.

Instruktioner

1 Välj en racket vikt som känns bekväm, med tanke på att du kommer att hålla, bära och svänga racket under långa tidsperioder. En racket som känns bekvämt för fem minuter kan känna rejäl efter en halvtimme, så det är värt att gå runt i sportaffär håller racketen för ett tag.

2 Vet att lättare racket normalt kostar mer på grund av de material som är inblandade. Lättare racket gynnas av duktiga spelare som behöver maximal kontroll över sina skott.

3 Kontrollera balans och styvhet racket. Centrum av balans kan variera kraftigt mellan racketar, om det är mer mot huvudet eller mer mot handtaget.

4 Välj ett grepp som är bekväm och känns naturligt i handen. Racketar som måste gripas tätt eller som känns onaturligt kanske inte är rätt för din hand och kommer med största sannolikhet att påverka ditt spel. Grips kan bytas ut, förtjockad och omformas om du hittar en racket som är perfekt i alla andra aspekter.

5 Köp från en seriös återförsäljare som låter dig prova racket och bli bekant med dess "sweet spot". Styvare racket ge större noggrannhet och makt. Spela några spel och bli bekant med racketen innan ett slutligt beslut.