Hur att dekorera en Doggy Daycare

Hur att dekorera en Doggy Daycare


Doggy dag bryr ge ett hem hemifrån för hundar av arbetande människor. Om du öppnar din egen dagvård, överväga hållbarhet de produkter du använder i dagvård, och vilka typer av hundar du kommer att ha som löper genom centrum innan dekorera. Om ett objekt har affektionsvärde, lämna den hemma.

Instruktioner

1 Skriv en kopia av dagvårds regler för hundar och ägare och skriva ut den. Placera listan i en ram och hänga ramen i kundens område, i vanlig syn.

2 Lägg till soffor och tabeller slut till kunden området, om utrymmet tillåter. Placera en korg på tabellen slutet med din nuvarande företag flygblad och tidningar i samband med hundar, utbildning och grooming. Få tillstånd från ägarna att fotografera sina hundar, och rama in utskrifter. Häng trycken runt väggarna i kundens område.

3 Lägg en golv matta eller dörrmatta vid entrén för att förhindra glider och faller under vintermånaderna. Lägg till en klädhängare av dörren för kunder att använda.

1 Lägg stora hund sängar i hörnen av rummet. Ge flera hund skålar med rent dricksvatten i hela lekplats. Placera gnissla leksaker, rep och rawhides i en stor plastbehållare och lägg facket till rummet.

2 Erbjuda hundar sort - har flera fack med olika ben och leksaker inuti dem i hela rummet.

3 Etikettförvaringsfack för koppel, halsband, hundtäcken och mediciner. Håll lagringsbehållare i rummet eller på kontoret, beroende på utrymmet.