Hur glasyr Porträtt

Hur glasyr Porträtt


Rutorna teknik som används på oljeporträtt användes av konstnärer sedan uppfinningen av oljefärg. Den enklaste förklaringen av stående glas är tillämpningen av ett tunt lager av transparent färg över en grundligt torkad ogenomskinlig oljemålning. Glaset är optiskt blandas med mellanstryknings målningen för att skapa övertäckta eller förbättrade färger och djup inom målningen. Glasyren skapar en målat glas effekt över den ursprungliga målningen. Glasyr måste spädas med en olja för att uppnå rätt konsistens för applicering.

Instruktioner

1 Mät och häll 1/4 kopp terpentin och 1/4 kopp målare olja i en blandningsbehållare. Blanda ingredienserna ordentligt. Denna kombination är en 50/50 blandning av terpentin till målare olja.

2 Tillsätt en liten droppe olja färg till 50/50 blandning. Öppna den önskade rör av oljefärg. Pressa en ärtstora mängd färg från slutet av röret. Använd hantverk pinne och ta bort färgen från röränden. Blanda färgen i 50/50 blandning av 1/4 kopp terpentin och 1/4 kopp målare olja.

3 Rör om färgen ordentligt i terpentin och målare oljeblandning. Färgen på blandningen kommer att visa en mycket stum nyans av tillsatt färg. Blanda ytterligare målare olja och terpentin i en 50/50-förhållande till blandningen om det är för mörkt.

4 Applicera glasyr till ytan med en mjuk pensel.

5 Placera i en dammfri miljö eller praktiskt taget dammfri miljö för att torka under 48 till 72 timmar.