Hur man Seal pressade blommor

Hur man Seal pressade blommor


Pressade blommor görs genom att placera färska blommor i en press och låta dem torka. Många sorter av blommor och växter är lämpliga för pressning inklusive blommor, annueller och perenner. Efter pressning kan blommorna tätas på heminredning, glas, och för att skapa inramade konstverk. För antingen dekorera eller minnessaker från speciella tillfällen som bröllop, tätning pressade blommor hjälper till att bevara dem i många år framöver.

Instruktioner

1 Ordna torkade blommor på papper, hantera dem försiktigt med pincett. Arrangera blommorna innan limma dem kommer att bidra till att förhindra misstag under försegling. Idéer för att ordna bland annat återskapa buketter, kransar och trädgård scener.

2 Häll en liten mängd dcoupage lim i plastskål. Att arbeta i små sektioner, borsta ytan av den tunga strukturpapper och trä plakett med dcoupage lim börjar med bakgrundsområdet.

3 Lägg blommorna på färska limmet börjar med blommorna på bottenskiktet av pre-designade arrangemang. Tryck försiktigt blommorna för att säkra dem med lim och undvika att dra på kronbladen.

4 Fortsätt att limma blommorna, lager för lager, på ytan tills arrangemanget är klar. Låt limmet torka och tvätta borsta noggrant med varmt vatten.

5 Häll dcoupage lim i plastskål igen. Försiktigt borsta på ett tunt lager lim över pressade blommor. Låt limmet torka och upprepa två till fyra gånger som behövs tills blommorna är helt slutna.