Hur att certifiera passfoto Fotografier

Hur att certifiera passfoto Fotografier


Giltiga pass behövs för alla internationella resor. Därför är det obligatoriskt att du har rätt dokument, inklusive en acceptabel certifierad passfoto. Om någon del av ansökan är felaktig, felaktiga eller ofullständiga, kan hela processen kraftigt försenat. Eftersom den viktigaste delen av passet är bilderna, kan du behöva ha dem certifieras när de är tagen. Detta bekräftar att du är den person i bilden som ansöker om pass och att det är en aktuell bild.

Instruktioner

1 Fyll och fylla i passet ansökan, vilket inkluderar att ha en bild tagen av dig själv (se Tips för foto specifikationer).

2 Ta bilder, var och en mäter två inches med två inches, ska certifieras. Den person som intygar dina foton kommer att intyga bara en av de två och skriva ett uttalande, sedan underteckna och datera den. Då kommer de att underteckna en av bilderna.

3 Följ steg 2 genom att använda mindre fullständiga namn om passet är för en minderårig. Räknaren tecknaren kommer att underteckna ansökan, vilket bekräftar att de har känt den förälder som anges för mer än två år.

4 Har formuläret kontra ett foto certifierad, som nämns i steg 2. Gör detta speciellt om du förnyar ditt pass och du ser väldigt annorlunda från bilden på föregående pass.