Hur man gör med en stor spegel

Hur man gör med en stor spegel


Stora speglar kan vara bra att ha, men när du är klar med dem, det är inte alltid klart hur man gör med dem. Medan vissa individer förespråkar återvinning speglar, är de ofta förbjudet att återvinnas för några skäl, bland annat att de ofta skadar återvinningsmaskiner. Trasiga speglar kan återanvändas i andra föremål, inklusive mosaik, ljusstakar och handhållna speglar. Om du har en stor spegel att förfoga över, har du ett par alternativ.

Instruktioner

1 Bryt spegeln i små bitar. Placera spegeln på en plan yta och lägger en tjock handduk över hela spegeln, om möjligt. Knacka försiktigt på handduken med en hammare. Skyddsglasögon, en långärmad tröja och handskar när de utför denna uppgift. Wrap bitar av krossade spegel i tidningen. Om kanterna är skarpa eller trasiga, placera maskeringstejp över dem. Placera tidningen-inslaget spegelbitar i en kartong. Märk lådan med ordet "glas" och ställ lådan ut på trottoaren på skräpsamling dag.

2 Ge spegeln till någon annan. Som ordspråket säger, är en persons skräp annan persons skatt. Antingen donera spegeln till en sparsamhet butik eller ge den till någon som en present.

3 Bryt spegeln i små bitar och använda dem i hantverk projekt. Brutna spegelbitar är idealiska material för mosaik.

4 Sälja spegeln. Du kan ta spegeln till en sändning butik och få en del av vinsten om spegeln säljer eller sälja spegeln på en loppmarknad.