Hur man gör en Lindad Fabric Bowl

Hur man gör en Lindad Fabric Bowl


Släng inte dina tygrester, återvinna dem i en eklektisk tyg skål. Du kanske tror att dessa små klipp kommer inte att göra mycket, men när du är charmig tyg skål är klar, kommer du att ångra att ha kastat bort så många bitar genom åren. Dessa små skålar kan hålla allt från reservdelar bilnycklar och byta till trådrullar. Gör en för din byrå att hålla smycken, eller sätta en i köket för att hålla tepåsar och paket av sötningsmedel. Du kan också ge dem som gåvor till hantverksälskande vänner och familj.

Instruktioner

1 Skär alla dina tyg papperslappar i strimlor om 1/2 tum bred. De behöver inte vara samma längd. I själva verket, desto mer variation du har i bandlängder, desto mer färgstarka din skål vara.

2 Skär en 15- till 30-fot bit 1/4-tums diameter klädstreck, beroende på hur stor du vill att din skål vara. Längden kan tyckas överdrivet, men lindad klädstreck tar upp mycket mindre utrymme än rullas; Denna princip är densamma när det gäller lindade skålar.

3 Smörj lite vätska stygn på slutet av första vävremsan. Linda bandet runt slutet av din klädstreck, trycka den stadigt med fingrarna.

4 Fortsätt linda tyget runt klädstreck, tillämpa en lite mer flytande stygn varannan inches. Täck klädstreck detta sätt. Låt vätskan söm torka över natten.

5 Trä en nål med tunga tråd och ställa in den i närheten. Grip ena änden av kläder linje och böjer det i sig själv. Bildas öglor på klädstreck i en 1-tums diameter spole och sy skikten av spolen tillsammans.

6 Fortsätt att linda och sy tills du har en spole omkring 5 inches bred. Börja stapla spolarna ovanpå varandra för att bygga sidorna av skål. När du får slut på klädstreck, sy slutet av raden till den övre kanten av din skål.