Hur gräns flis på en lekplats

Hur gräns flis på en lekplats


Lekplatser kan ge många timmars underhållning för barn och kan ge föräldrar en paus för en stund som sina barn leka. Ett bra sätt att lägga till en touch av landskaps till din lekplats är att skapa en omkrets eller kant, för att separera lekplatsen från resten av varvet. I stället för att spendera mer pengar att installera ett staket runt en lekplats, kan du överväga gränsar till området med hjälp av träflis, som är mycket billigare än stängsel material.

Instruktioner

1 Gräv en omkrets runt lekplats, ca 6 till 8-inches djup och fyra fot bred. Jämna ut området med en kratta eller hacka för att göra omkretsen hålet platt och jämn runt om. Se till att du lämnar en öppning för en ingång, cirka 4 fot bred.

2 Mät omkretsen med ett måttband, sedan få landskaps virke. Dessa är oftast 8-fot lång och säljs på de flesta hem och trädgård butiker. Du kan klippa dem senare för att passa omkretsen.

3 Montera timmer inne, längs alla sidor av hålet omkrets, sedan borra tre hål genom varje timmer med hjälp av en halv tum spade borr.

4 Hammer 2-fot långa skär armering i varje hål, vilket 4-inches utskjutande ur virke.

5 Rada upp en annan uppsättning landskaps virke att sätta på toppen av den första uppsättningen och markera dem för att borra hål för att passa över armeringsjärn.

6 Placera nästa uppsättning av landskapstimmer ovanpå det första, sedan hamra armeringsjärnet i jämnhöjd med det virke. Detta kommer att säkra virket omkrets.

7 Place Visqueen eller plast i det inre av omkretsen, som täcker hela smuts ytan mellan bjälkarna. Detta kommer att hämma tillväxten av ogräs i träflisen.

8 Fyll området jämnt med din favorit flis. Fyll den bara om en tum bort från toppen av virke för att hålla flisen faller över sidorna.