Vad är en spansk spets Gips konsistens?

Vad är en spansk spets Gips konsistens?


Spanska spetsar Gips textur är en form av lättnad ofta på de inre väggarna av ett hem. Texturen ses ofta på taket utan även hittas på en hemmets väggar. Texturen är gjord av gips, ofta gips förening. Namnet på texturen varierar i olika delar av landet från verkställande textur till knockdown.

Ansökan

Spanska spets är ofta sprutas på med tunnas ner gips förening. Gång appliceras på väggen, är en murslev som används för att jämna ut gips. En andra metod för att skapa spanska spetsar är att spraya fogmassa över muren och stämpel i gips med hjälp av en Gips verktyg.

fördelar

Förutom att vara visuellt tilltalande, är spanska spetsar Gips konsistens används för att dölja gips brister. Skapa en helt slät vägg är ofta svårt. Gips sömmar och fogar ibland är synliga, och skruvar ibland dyker på sin plats. Den spanska spets konsistens skapar lättnad så dessa brister är inte längre syns.

snyggare utseende

När den appliceras på taket, bör spanska spets målas med platt glans färg. Tak kan visa fler brister när målade med färg som har en glans. Spanska spetsar texture väggar kan målas några glans av färg, men en högblank färg kan avskräcka från texturerad look. Finishen är i allmänhet tvättas med en mörkbrun glasyr för att skapa en faux finish effekt. Den dekorativa glasyr behandlingen faller in i sprickor i den spanska spetsar och belyser gips låga och höga områden.

ytterligare tips

Spanska spets tillsätts vanligtvis under byggprocessen av ett hem. Du kan dock fortfarande lägga textur finish på dina väggar. Projektet kräver hela rummet rensas alla möbler eftersom plåstret tenderar att spruta i olika riktningar. Om du hyr en gipsvägg artist, be att få se prov på sin spanska spets konsistens. Gips artister ska visa dig exakt vad strukturen ser ut. Varje människas spanska spetsar utseende är annorlunda.