Steg-för-steg guide till Teckning Palmer

Steg-för-steg guide till Teckning Palmer


Allt som krävs är några tekniker och lite övning att dra vackra palmer. Lokalisera och visa levande palmer kan vara ett bra sätt att dra dem, eftersom det tillåter dig att se palmer i tre dimensioner. Kort av att det finns gott om bilder tillgängliga för blivande artist. Arbeta från dessa kan hjälpa dig att dra palmer korrekt.

Instruktioner

1 Titta på palm bild, och försöka lista ut den grundläggande formen av trädstammen. Rita en linje med penna för att representera det grundform. Rita linjer av toppen av den första raden att föreslå palmblad. Rita flera rader av varje fond för att representera ormbunksblad blad.

2 Draw cylindrar tjockleken av trädet runt stammen för att göra stammen ser tre dimensionella. Använd bilden som en guide för att rita konturerna av trädet, fånga de unika utsprång och fördjupningar av barken.

3 Fokusera på ormbunksblad, och rita konturerna av bladen baserat på vad du ser i bilden. Bladen av palmer tar vanligtvis på en spetsig form som sträcker sig från mitten av varje ormbunksblad. Det är inte nödvändigt att dra varje blad, eftersom ögat ofta komplettera bilden i en människas fantasi.

4 Slå din penna på sin sida för att lägga till skuggor för palmträd och skugga lämpliga områden. Titta på bilden för att hitta sådana områden. Variera din penna tryck för att skapa skuggor som går från grått till super mörkt.