Hur man skapar ett integrerat klassrum

Hur man skapar ett integrerat klassrum


En inkluderande klassrum är en som ger en miljö där "alla elever kan kopplas, lära sig och tror att de roll," enligt Dr Tim McMahon, programutveckling specialist för centrum på mångfald och gemenskapen vid University of Oregon. Hur du behandlar dina elever och hur du närmar dig läroplanen är viktiga inslag i den allomfattande klassrummet. En effektiv lärare gör alla sina elever, även de mest motvilliga, känner sig bekväma.

Instruktioner

1 Lär dig så mycket du kan om ras, etniska och kulturella grupper, särskilt de av elever som du har i klassrummet.

2 Undersök din läroplan och precisera vars röster, perspektiv och stipendium den representerar. Bestäm hur du kan använda mer mångfald i vad du undervisar och göra det.

3 Lär dig namnen på alla dina elever, se till att du kommer ihåg dem, uttala dem korrekt, och använda dem för att ta itu med dina elever.

4 Uppmuntra dina elever att lära känna varandra. Sätt dem i par och har dem spela isbrytare spel, såsom att berätta för varandra om sina favorit saker. Låt dem byta partner tills de lär känna flera personer i klassen.

5 Förklara för dina elever som i klassrummet diskussioner, är alla uppmuntras att dela sina tankar och åsikter. Berätta för dina elever att de är fria att vara oense med varandra, men de kan inte låta sina meningsskiljaktigheter blir personlig.

6 Tack eleverna för att dela sina åsikter i slutet av klassdiskussion.