Hur huden en tvättbjörn i päls fångstmetoder

Hur huden en tvättbjörn i päls fångstmetoder


Försäljningsvärdet av en tvättbjörn päls är beroende av hur väl skinnet var flådda och beredd. Päls köpare betala högsta pris för en päls som har hanterats väl, och lågt pris för en päls som var dåligt flås, konkretiseras, och torkas. Raccoons är flås i kända inom pälsindustrin som metod "kapslade". Fall skal skinn har endast ett enda snitt i pälsen själv och det är längs toppen av bakbenen; pälsen är flåtts av slaktkroppen som en strumpa dras av foten.

Instruktioner

1 Häng tvättbjörn från dess bakre fötterna genom att knyta ett rep runt varje bakre foten och den andra änden av sladden runt en bjälke eller kartong monterad för detta ändamål. Dra bakbenen så långt ifrån varandra som de kommer att gå och knyta sladden bort snabbt med bakbenen på din ögonhöjd. Huvudet kommer att hänga ner.

2 Sätt på gummihandskar och skär helt runt alla fyra benen på den punkt där huden på fötterna och päls möts. Skära helt genom huden, utsätta muskeln.

3 Stick spetsen på kniven, bladet upp, in i en av de delar runt en bakre foten och skär direkt längs den övre kanten av bakbenen. Klipp ovanför anus, mellan det och svansen och fortsätter snittet tills de når snittet runt den motsatta bakfoten.

4 Peta kniven spets i snittet går förbi svansbasen och göra ett snitt på undersidan av svansen hela vägen till spetsen av svansen. Skära in i huden lös från svansbenet genom att skära genom membranet mellan huden och svansbenet. Frigöra huden helt från svansbenet.

5 Börja separera huden från bakbenen genom att skära igenom membranet som håller huden till muskeln. Fortsätt att separera huden från muskeln genom att dra ut huden från kroppen och skära membranet tills du har nått frambenen. Huden som har befriats kommer att hänga ner förbi huvudet.

6 Arbeta fingrarna och tummen runt axeln tills fingrarna dra huden bort från benet muskler, vilket gör att fingrarna och tummen för att mötas i det utrymme som skapas framför axeln. Med ena handen drar benet huden ner mot foten, och med den andra handen drar tillbaka på benet tills huden drar fri över foten. Upprepa denna procedur för det motsatta främre benet.

7 Skin ner till huvudet, fortsätter på samma sätt som den övre delen har flådda. Vid basen av varje öra, skär in i muskeln och mot skallen frigöra öronen från skallen med örat brosk knutna till dem.

8 Arbetet huden ner ansiktet och spänner över ögonen med knivblad platt på ögonen så ögonlocken och huden rimming varje öga kvar med huden.

9 Dra huden ner tätt mot munnen och näsan och skär läpparna fria från käken ben genom att skära mot benet, lämnar läpparna på huden. Skär genom den inre näsan brosk, lämnar näsan på huden. Huden är nu fri från slaktkroppen.