Hur man drar en Boxer

Hur man drar en Boxer


Boxer hundras är relativt lätt att dra jämfört med fluffiga hundar. Den tydlig bild av muskel formen och den tunna, korta päls tillåter konstnären att se Boxers form och alla mindre former som utgör den kompletta bilden. Hundar tenderar att röra sig runt en hel del eller skifta plats som de vill, så dra från en levande modell är en utmaning. Bilder från Boxers gör i allmänhet lättare ämnen när man försöker dra dem.

Instruktioner

1 Titta noga på bilden av Boxer du vill rita. Notera de viktigaste former som utgör hans gestalt. En Boxer huvud är fyrkantig medan kroppen består av två ovaler på bröstkorgen och flankerna. Skarvar i benen och tassar är också cirkulär. Öron och svansar av boxare kan dockas eller inte.

2 Jämför bilden på den tomma sida där du kommer att dra Boxer. Bestäm den bästa platsen att placera Boxer på sidan, samt hur du behöver ändra storlek eller justera den ursprungliga för att passa. Du kanske också vill beskära bilden, med endast huvudet till exempel.

3 Rita de grundläggande former av Boxer på sidan, avstånd följaktligen att lämna tillräckligt med utrymme att andelen resten av hans kropp, om att dra hela hunden. Använd lätta penndrag och anslut grundläggande former med krökta eller raka linjer för rygg, mage, hals, ben och nos.

4 Lägg detaljrader där Boxer Visar muskel definition. Detta hjälper till att producera en realistisk utseende till din ritning och gör skuggning lättare. När du lägger till muskeln detalj, mörkare viktigaste linjerna i Boxer kropp på utsidan av ritningen.

5 Shade framsidan av nosen och tips av öronen för att representera svart på dessa delar av hans kropp. Även skugga delar av hans kropp som är dolda från ljuskällan, såsom insidan av benen och under hakan på halsen. Om det behövs, försiktigt bort alla ursprungliga form eller anslutande linjer dragna som distraherar från den färdiga bilden.