Auto pin striping idéer

Auto pin striping idéer


Lägga till speciella detaljer på utsidan av bilar ge dem ett unikt utseende. Individer som åtnjuter billig auto anpassning kan besluta om ett litet projekt, som att lägga pinstripes. Auto pinstriping har omedelbara, dramatiska resultat. Pinstripes finns i många bredder, mönster och färger och kan vara handmålade eller tejpas på en bil. Auto pinstriping kan även innebära en kombination av handmålning och tejpning mönster, även om handmålning kräver mer tid för slutförandet av projektet.

Där ni kan hitta idéer

Mellanvästern Airbrush och Pinstripe Guild erbjuder många bilder på MySpace. Personer som är intresserade auto pinstripe anpassning kan se aktuella bilder för att hejda idéer om förändringar i färger, mönster och bredder pinstripes eller motiv. Dessutom tittar exempel på pinstriping i tidningar är också ett bra ställe att få projektidéer. Auto Art Magazine innehåller många pinstriping design och prover. Du kan få en kopia av den här tidningen genom att ringa 816-554-1800. Auto Art Magazine 25612 NE Colbem Road Lees Summit, MO 64.086 800-262-2663 autoartmagazine.com

Kontakta Auto Anpassning Butiker

TCP Global är ett online-företag som säljer Kustom Shop EZ-Flow striping och bokstäver emalj, uretan striping baslack, penslar, stencil tejp av varierande bredder och mönster, blandningskoppar, blandnings kit, magnetiska linjaler och DVD-skivor som visar hur du lägger till pinstripes som ett proffs. Du kan även använda dina lokala företagssidor för att söka efter butiker som erbjuder anpassade auto pinstriping.

Pinstriping för Door och Trunk områden

Installera pinstripes längs sidorna av en auto är den mest populära stilen av pinstriping. Många bilhandlare lägga en liten avgift till priset klistermärke av bilar när pinstripes är placerade nära de bästa sidorna av en automatisk från stänkskärm, över dörrarna till sin startområdet. Färgen på pinstripes accent yttre färg på en bil och / eller dess inre. Till exempel, en Ford återförsäljare bär en 2011 Ford Fusion med ett göt silver exteriör och en kamel eller beige inredning kan använda dubbla färgade auto pinstripes längs sidorna av en bil: guld med antingen en ljusare eller mörkare nyans av silver. En pinstripe design kan också placeras på den bakre änden på den nedre kanten av bagageutrymmet och kring nyckelhålet.

Lägga Tak och Hood Pinstripes

Auto pinstriping kan användas för att förvärva utseendet på krom på sidorna av det yttre taket av en 2007 Nissan Maxima. Dessa kromlisterna är fodrade över toppen av bilen och sträcker sig nedåt till linjen kanterna på bakrutan. En individ kan välja en önskad bredd på krom pinstripes eller svarta pinstripes att gå över toppen av taket på en bil, nära kanterna på sidorna. Även om kritstreck förpackningar i auto butiker ger installationsanvisningar, bör enskilda rådgöra med proffs för specialiserade tak och huva effekter på bilar.