Familje Naturist Spel

Familje Naturist Spel


Att vara en nudist är ett annat namn för att vara en nudist. Detta är en mycket fri, naturlig livsstil. Om du är en nudist och ni har tagit upp din familj i detta liv, kanske du undrar vad nudist aktiviteter du kan göra med din familj - och det finns många. Någon aktivitet du kan göra klädd man kan göra naken. Men se till att du träna din naturist föreställningar i säkra miljöer där du inte kommer att förföljda av lagen.

Sport

Naturister kan spela sportspel med sina familjer. Om din familj har en favoritsport, som basket, få en pickup spel går mellan dig. Om du vet andra naturist familjer, kan du bjuda in dem att delta i ditt spel och spela familj mot familj. Eftersom din kropp är mer utsatt, se till att spela spel som är säkra sans dukar och skydd. Till exempel, kan spel som baseball som kräver koppar inte vara det bästa spelet att spela.

reläer

Du kan ha tävlingar bland din familj, eller mellan din familj och en annan en eller två. Naturister som gör saker relaterade till naturen så att reläet innehålla saker som träd klättring, simning, löpning och annat som innebär naturen som är runt omkring dig. Du kan ha mindre tävlingar bland din familj också. Om din familj är äldre och ni njuta av cykling, kan du delta in naturistcykelturer i San Francisco, Europa eller Storbritannien.

Limbo

Limbo är ett roligt partyspel som naturist familjer kan spela tillsammans. Detta kräver inte många människor; Men ju fler människor du har, desto mer utmanande blir det. Att spela limbo, en person innehar en stolpe och alla andra har att gå under det, magen uppåt. Det är inte tillåtet att ducka under pol. Musik spelas ofta samtidigt gör limbo. Detta är bra för små barn särskilt eftersom de är de minsta och har en bra chans att vinna.