Bardisk Upp Idéer

Bardisk Upp Idéer

Bardisk Upp Idéer

Baren bänk är det som gör hela bar, så du vill välja en som bäst kommer att vara anpassade till dina behov och personlighet samtidigt vistas inom din budget. Baren toppen är inte bara för att hålla drycker och livsmedel, är det en plats för vänner att sitta och ha samtal och fånga upp på nyheter. Oavsett vilket rum det är, alla verkar dras mot baren, så kreativ och göra din bar i fokus i rummet.

Slate Bar bänk

En skiffer bardisk topp ger ett inslag av naturen i din bar. Slate kommer i många färger och former. Det kan vara kvar i sin naturliga form eller så kan du få det jämnas och poleras. Skiffer är en av de dyrare alternativ för en bardisk topp, men den kungliga rikedomen i dess utseende är svårt att duplicera.

Färgad Betong

Färgat betong som görs till en bänk för en bar har utseendet av natursten. Färgerna är inte levande; de är avstängda och är tråkig toner. Konkreta bänkskivor kommer också stämplat, där det är gjuten för att se ut som sten eller skiffer plattor. Detta är billigare än en natursten bar topp.

Bricka

Designen Möjligheterna är oändliga när du använder brickor som bänk för din bar. Plattorna finns i många storlekar, former och färger som kan mixas och matchas för att ge dig en en av en snäll design funktion. Du kan ha ett par handmålade kakel kastas in i mixen, eller en gräns av små brickor runt ett centrum för stora plattor. Små plattor kan användas i en mosaikdesign av rader, virvlar runt, cirklar eller fyrkanter. Plattorna kommer i italienska, mexikanska, Medelhavet, nederländska och många andra kulturella mönster. Denna bar topp idé kör gambit rimlig till dyra beroende på ditt val av kakel.

Trä

Trä bänkskivor för barer kan vara slät eller ornately ristade beroende på din smak. En naturlig look är att ha en stor skivad platta av trä kvar i sin naturliga form och färgade och klar. När de placeras på bar för en bänk, ger denna idé ett rustikt utseende till bar med sina böjda och rundade kanter.

Picture Frame Bar topp

Skapa en bänk för din bar som har en glasskiva visa bilder som anges under. Bilderna kan vara familj, vänner eller din favorit semester platser. Du kan hålla din baseboll, fotboll eller någon annan sport kort samling under glaset som ska visas på ett säkert sätt. Allt du har på papper som skulle göra en intressant konversation pjäs kan läggas ut under ditt glas bar topp som ska visas. Om du vill visa små föremål, till exempel en flaska topp, kniv eller myntsamling under glaset på bar, skapa baren toppen som är lite tjockare för att vara mer som en skugga box. Du skulle behöva bygga en liten läpp runt bar så att du har utrymme mellan baren toppen och glas. Alla glasbutiken kan skära glaset för att passa över din bar. Om det är en stor bänk du behöver, kan du göra det i avsnitten med trä gjutning för att täcka det område där glasskivor möts.