Dental Laboratory föreningar

Dental Laboratory föreningar


Dentala laboratorier använder tandlaboratorietekniker för att tillverka oral utrustning och produkter till tandläkare. En tandläkare laboratorietekniker fyller en tandläkare recept för genom att producera kronor, proteser och implantat specifikationer baserade på form intryck. Dentallaboratorier delta i nationella förbunden att sprida kunskap om det arbete som laboratorietekniker gör, samtidigt som du får kännedom om ny och avancerad tand teknisk utrustning.

National Association of Dental Laboratories

National Association of Dental Laboratories etablerade sig i en Chicago sammanslagning mellan American Dental Laboratory Association och Dental Laboratory Institute of America i 1951, enligt NADL webbplats. National Association of Dental Laboratories sponsrar program och tjänster till sina medlemmar om de tekniska, utbildnings- och yrkesaffärsmässiga aspekterna av dentallaboratoriet industrin.

Midwest Dental Laboratory Association

Mellanvästern Dental Laboratory Association tjänster medlemmar som befinner sig i stater som Minnesota, North Dakota, South Dakota och Nebraska. Föreningen består av enskilda tekniker, labb och leverantörer av produkter och tjänster. Dess uppgift är att främja tanddriftsnormer för branschen, samarbete mellan dess medlemmar och sprida utbildning om tandtekniker engagerade i protestekniker.

Western States Conference Inc.

Bildades år 2000, är ​​den västra påstår konferensen Incorporation en ideell organisation som arbetar för att sprida utbildningsmöjligheter för att främja tand avancemang. Föreningar i 11 stater samarbetar för att sprida konferens information om labbtekniker och hur man vidta tekniska eller professionella kurser. Western States Conference Införlivandet består av tre förvaltare och 11 föreningens medlemmar.

American Dental Association

American Dental Association bildades 1895 och är fortfarande den främsta källan till munhälsa information. Det är den största och äldsta tand organisationen i världen och har över 157.000 medlemmar i USA. American Dental Association främjar allmänhetens kunskaper om oral hälsa och etiska normer.