Lägga till en strömbrytare och Light Off en Outlet

Lägga till en strömbrytare och Light Off en Outlet


Lägga till en strömbrytare och ett ljus på en befintlig utlopp som ditt nätaggregat är inte så komplicerat som det låter. Du kan lägga till nya strömbrytare och ljus överallt där det finns en strömkälla, så länge du inte överskrider den maximala effekt av brytaren. Ombud ansluta till 20-ampere enpoliga brytare och ge 2.400 watt. De flesta enskilda armaturer bör inte överstiga 60 watt, vilket ger dig massor av el för att driva andra apparater och lampor.

Instruktioner

1 Stäng av kretsen som levererar el till utloppet genom att stänga brytaren inuti huvud elektriska panelen.

2 Test för att bekräfta frånkoppling av strömmen vid utloppet. Använd en två stift elektriska testare och placera stiften i uttaget som om du koppla in en lampa. Testaren bör inte tändas eller registrera någon effekt med korrekt frånkoppling av elkraft.

3 Ta bort locket från utloppet för att exponera ledningar och elektriska fält. Lossa skruvarna upptill och botten av utloppet och försiktigt dra det ur lådan. Lämnar ledningarna som är ansluten till utloppet.

4 Placera den nya strömbrytaren ovanför vägguttaget och placera ljuset i taket där du behöver mer belysning. Spåra pappers mallar som tillhandahölls med den "gamla arbete" tak kopplingsdosa och enda gäng "gamla arbete" kopplingsdosa. Med hjälp av en Gips såg, försiktigt skära längs spårlinjer båda platserna för att ta bort gips.

5 Dra en längd 12/2 icke-metalliska (NM) kabel från den nya strömbrytare platsen till den nya taklampan plats. Dra ytterligare en längd av 12/2 NM kabel från den nya växeln plats till den ursprungliga utlopp plats.

6 Ta bort manteln från 12/2 NM kabeln på den nya ljus platsen, den nya växeln platsen och den ursprungliga utlopp plats med dubbla NM avbitartång / strippa. Strip 3/4 tum av isolering av varje utsatt svartvit tråd på alla tre platser.

7 Installera "gamla arbets" rutor på både tak och växla läge. Dra ledningarna i rutorna och glida rutorna i hålen du skär i steg 4. Slå skruvarna på rutorna medsols för att vända vingarna fästa vid skruvar upp bakom gips. Fortsätt att vrida skruvarna, kläm rutorna i taket och väggen.

8 Montera armatur följa anvisningarna från tillverkaren. Anslut den svarta kabeln från armatur till den svarta kabeln från taket rutan genom att vrida en orange tråd kontakten till båda trådarna. Anslut den vita kabeln från taket rutan och armatur med en extra apelsin tråd kontakten.

9 Anslut den bara koppartråd från taket rutan till den gröna jordledningen på armatur genom att vrida en orange tråd kontakten till ledningarna. Fäst armatur i taket enligt instruktioner från tillverkaren.

10 Twist de två vita kablarna tillsammans inne i nya singeln gäng "gamla arbete" kopplingsdosa med hjälp av en orange tråd kontakten. Upprepa detta sammanhang för de två nakna koppartrådar inuti kopplingsdosan. Wrap en svart tråd runt en skruv på den högra sidan av den nya växeln och linda återstående svarta kabeln runt den återstående skruven på höger sida av brytaren.

11 Skjut alla ledningar i kopplingsdosan och fäst brytaren upptill och botten av lådan med skruvarna som följde med strömbrytare. Täck elektriska lådan och ledningar med en enda gäng strömbrytare täckplåt.

12 Anslut de nya kablarna inuti den ursprungliga utlopp rutan till uttag som ska driva växeln och ljus. Linda det nya svarta tråd runt mässingsskruven på höger sida av utloppet och linda den nya vita tråd runt silver skruven på den vänstra sidan av utloppet. Dra åt båda skruvarna för att hålla trådarna ordentligt till den ursprungliga utlopp.

13 Linda bar koppartråd runt green jordskruven på den ursprungliga utlopp och dra åt skruven. Tryck försiktigt alla ledningar och den ursprungliga utlopp tillbaka till uttagsboxen i väggen och fäst den på toppen och botten av lådan. Byt enda gäng utloppsskyddet.

14 Slå på den krets som levererar el till utloppet genom att slå på brytaren inuti huvud elektriska panelen.