DIY Outdoor Fireplace

DIY Outdoor Fireplace


Bygg din egen bakgård eldstad att njuta av läger-outs med barnen eller skapa stämning på en sommar cocktailparty. Backyard eldstäder kan användas som grillar och för rostning marshmallows för dessert. Kött tillagas över brask bränder har en speciell smak som skiljer sig från kol-grillad mat. En hemmagjord eldstad behöver inte vara en dyr strävan. Med lite ansträngning och planering, kommer eldstaden pågå från år till år.

Instruktioner

1 Dig en cirkulär grop ca 8 inches djup och cirka 18 inches över. Eldstaden bör inte vara ett stort hål i marken. I mitten av gropen, gräver en tunnel ytterligare 6 inches ner för att underlätta dränering så att du inte sluta med en damm. Hålla sidorna av gropen snyggt och sundet.

2 Line botten av gropen om 4 inches djupt med grus eller ärter stenar för att underlätta dränering. Fyll de närmaste tre till fyra inches med ren sand. Spela sand säljs för barns sandlådor fungerar bra.

3 Line kanten av den cirkulära spis med brandsäkra murstenar, block eller stenar, tillgängliga från centra hem förbättring. Blanda cement i en hink och använda murslev att prydligt smeta cement mellan tegelstenarna. Applicera cement på toppen av tegelstenarna och lägga ett andra lager av tegel på toppen, staggering över skarvarna. Bygga upp ett lager av tegel eller block höga nog så loggar inte kan rulla ut ur den öppna spisen.

4 Låt torka över natten.

5 Placera en brandsäker galler över den öppna spisen om du vill laga mat eller grilla över en vedeld.