Hur man gör en tomat Cage Angel

Hur man gör en tomat Cage Angel


Tomat burar är inte bara för att stödja växande grönsaker. Dessa konformade, trådburar göra en idealisk bas för ett antal hantverk inklusive tråd änglar. Själva monteringen av ängeln är ganska enkelt, vilket gör detta hantverk ett utmärkt projekt för föräldrar och barn att arbeta tillsammans.

Instruktioner

1 Slå en tomat bur upp och ner på arbetsytan. Tomat bur ska likna en pyramid eller upp och ned kon.

2 Använd ett par avbitare att klippa trådarna ovanpå buren så dessa trådar är alla samma längd. Tråden bör vara ca 2 inches lång.

3 Placera en stor frigolit boll på toppen av buren, trycka ner på trådarna urklippta i föregående steg. Välj en boll som är ungefär samma storlek ett barns huvud. Bollen kommer att bli ängelns huvud, och dessa trådar kommer att hålla den på plats.

4 Linda tomat bur med tydliga rep ljus, från botten och upp till toppen. Använd rep ljus klipp för att säkra lamporna till trådburen. Anslut rep ljus i en förlängningssladd.

5 Linda en vit, twin-size ark runt tomat bur. Ta två kanter av arket och knyta en knut för att fästa arket på plats. Upprepa vid botten. Sidorna där arket bundna kommer att fungera som baksidan av ängeln, så det är OK om någon av lamporna lyser igenom arket.

6 Linda guld rep runt mitten av buren, över plåten för att skapa ängelns "midja". Loop repet runt toppen av buren, under huvudet för att skapa ängelns "hals." Repet bör likna ett halsband eller kragen på en klänning.

7 Rita ögon, läppar och näsa på kraftigare papper. Skär försiktigt ut dessa ansiktsdrag. Limma ansiktsdrag på ett ark av kartong. Låt limmet torka.

8 Klipp ut papp ansiktsdrag och använda en limpistol för att fästa dem till ängeln huvud, vilket gör hennes ansikte. Placera en prick av lim på ytan där ögat är belägen. Tryck snabbt på ögat på plats. Upprepa med resten av ängelns ansiktsdrag.

9 Använd varmt lim för att limma ett barns peruk till ängeln huvud för att ge håret. Placera en ring av klister kring hjässan. Tryck snabbt peruken på plats.

10 Loop en guld piprensare runt repet på ängelns halsen, på baksidan av ängeln. Slingra sig runt sig själv för att säkra på plats. Böj piprensare att sträcka sig vertikalt över ängeln huvud.

11 Twist en liten slinga i båda ändarna av en guld piprensare. Sätt in en annan piprensare till en av slingorna. Twist slutet runt sig själv för att göra en extra slinga och säkra de två piprensare tillsammans. Anslut den andra änden av det andra röret renare i den tomma änden av den initiala piprensare för att göra en cirkel. Vrid änden i en slinga för att säkra cirkeln tillsammans.

12 fast piprensare halo cirkel till den vertikala piprensare från steg 10. Sätt i ena änden av den vertikala piprensare in på av slingorna som håller de länkade halo piprensare tillsammans. Slingra sig runt för att säkra.

13 Skär två bitar av 24-gauge hantverk tråd i två fot långa sektioner. Placera på ett gammalt lakan och sprayfärg med guldfärg. Tillåta trådarna torka. Vänds och måla baksidan av tråden. Tillåta trådarna torka.

14 Fäst en del av kabeln till baksidan av ängeln, strax nedanför halsen på höger sida. Vrid änden av kabeln runt metall tomat buren för att säkra. Du kan behöva flytta ängel kläder och ljus når trådburen.

15 Böj tråden för att skapa en stor U-form som sträcker sig på baksidan av ängeln som en vinge. Vrid motsatsen till tomat bur för att säkra. Denna vridning ska placeras under den första twist, så att ängeln påskyndar likna en U på högkant. Upprepa på vänster sida för att skapa den andra vingen. Anslut ängeln att belysa.