DIY Pennant Banners

DIY Pennant Banners


Gör en vimpel banner att hänga i ditt barns rum, spelrum eller som part dekorationer. Använd vilka färger eller dekorationer som passar inredningen i rummet eller temat för partiet. Filt är den traditionella material som används för vimplar, men du kan använda skrot tygstycken också. Du kan hänga dem runt dörröppningar eller längs ett staket för en utomhus part. Låt dina barn utforma sina egna vimplar att dekorera sina rum eller lekstuga.

Instruktioner

1 Mät mängden repet du behöver för att hänga dina vimplar.

2 Täck arbetsytan med tidningspapper. Du kanske vill arbeta utanför om repet är mycket lång, så att du kan sträcka ut platt.

3 sprayfärg repet en färg som matchar ditt tema. Röra sig snabbt från den ena änden till den andra. Du vill bara ett tunt lager av sprayfärg så den torkar snabbare. Tillåta en sida för att torka innan vända den över för att måla den andra sidan.

4 Gör dig själv en kartong mall och använda en linjal och permanent markör för att rita konturerna av vimplar. Skär något innanför linjerna för att se till att ingen av markör linjer är synliga.

5 Dekorera vimplar genom att använda den överskjutande filten. De flesta butiker hantverk har färdigskurna kände bokstäver. Stava ut ett barns namn eller ett meddelande som Grattis på födelsedagen eller Grattis. Limma dekorationer på med varm limpistol. Kom ihåg att vimplar ska hänga med de punkter nedåt.

6 Ordna vimplar på repet. Kom ihåg att lämna nakna utrymme vid vardera änden av repet för att binda upp den färdiga banderollen. Mät toppen av vimplar och skär remsor av band för att passa den bredd.

7 Sätt lim på ena kanten av bandet och fäst den längs toppen av en vimpel med unglued parti som sträcker sig över vimpel.

8 Placera repet under den övre kanten av vimplar. Linda bandet runt repet och bakom vimpel. Detta är hur de vimplar kommer att säkras till repet. Du kan trimma bandet så vimplar inte hänger för lågt. Tänk på att det bredare bandet desto mer sannolikt de vimplar är att flytta upp och ner repet.

9 Lyft upp varje vimpel och sätta en linje av lim på kanten av bandet. Sätt vimpel ner och tryck fast att fästa.