Använder för gamla propantankar

Använder för gamla propantankar


Om du vill bli av med en propantank, oavsett om det är 5 liter eller 500 liter, har du några alternativ. Du kan förfoga över tomma gasbehållare mindre än 0.907kg. (såsom Coleman camping kapslar) i soporna. Du kan förfoga över större kapslar på en propan leverantör. Dessutom ger nytt liv åt en gammal gasolflaskan är definitivt ett alternativ.

kött rökare

Om inget av propan har korrekt rensats ut, kan du konvertera din gamla tanken i en kött rökare eller grill. När du har använt all propan i tanken, ta bort huvudventil eller övertrycksventil. Fyll tanken till hälften med vatten och rengöringsmedel för att eliminera eventuella kvarvarande propan. Du kan också lämna vattnet i tanken vid kapning, eller upprepade gånger fylla tanken med vatten och töm den tills vattnet är klart. Dessutom kanske du vill bränna en hickory eller körsbär trä brand för några timmar om du är orolig för någon lukt som kan överföra.

Komprimerad luft

En gammal cylinder som används för camping lanternor, lödning facklor eller stormkök (1 gallon eller mindre) kan användas för att lagra tryckluft för specialeffekter som pneumatiska rekvisita. Du kan också använda större tankar, såsom 25 gallon tankar. Skapa en lagringstank för tryckluft gör det möjligt att spara pengar genom att förhindra kompressorn från att köra hela tiden och skapa värme och onödigt buller. Töm propan från tanken, ta bort ventiler och rengör tanken med tvål och vatten. Du måste borra och gänga för en 1/4-tums gänga. Måla insidan av tanken för att förhindra rost runt det nya hålet du borrade, om du önskar. Använd denna tank mellan kompressorn och prop du vill använda. Kompressorn körs endast tills tanken är full och sedan stängs av. Det kommer bara starta när ackumulatortanken börjar ta slut.

yard Art

Många unika gård konst kan konstrueras från gamla propan tankar, inklusive utomhus brand gropar. Skapa ett dekorativt utseende genom att skära ett ansikte av propan tank inrättas vertikalt och ordentligt fästa ben för att förhindra att eldstaden från att välta. Använda en tom propan tank för att göra en fågel hus är ett annat alternativ för varvet konst, och fågel bad baser, kompostbehållare, och trädgård verktygshållare är alla alternativ för tomma propan tankar.