Hur att stänga ett påslakan

Hur att stänga ett påslakan


Täcke innebär i franska, som i de mjuka duniga fjädrar av en fågel. Påslakan är tyg beläggningar som håller duntäcken eller täcken, ren och skyddad. Så mycket ett hem modeaccessoar som en praktisk täck, påslakan har en nackdel: det kan vara besvärligt och ser rörigt om inte positionerat och stängd. Täcket tenderar att gäng upp eller flyta runt i påslakan. Ta dig tid att ordentligt saker och stänga påslakan att göra för en mer bekväm sömn och en snyggare säng.

Instruktioner

1 Lägg din påslakan inifrån och ut på sängen, med öppningen vid foten av sängen.

2 Lägg din duntäcke ovanpå påslakan.

3 Använd täcke klipp för att säkra Aren till påslakan i alla fyra hörnen. Vissa påslakan har trasa band i varje hörn. Du kan använda dessa för att binda hörn Aren till omslaget, om du föredrar denna metod för att med hjälp av clips.

4 Nå genom påslakanet öppning vid foten av sängen, och ta det övre vänstra hörnet av påslakanet. Dra detta hörn genom påslakanet öppning vid foten av sängen. Upprepa detta med det övre högra hörnet av påslakan.

5 Håll ett hörn i varje hand, lyft upp påslakan och snäpp den på plats, med hjälp av samma åtgärd som du skulle använda för att räta ut ett ark eller täcka ett bord med en trasa.

6 Vrid påslakanet så knapparna är vid foten av sängen. Detta är i allmänhet att föredra att ha knappar stöta på ansiktet när du sover.

7 Knapp påslakanet stängd. För en ren, sömlös utseende, säkra knapparna så att de försvinner in i tyget. Gör detta genom att dra på knappen i knapphålet mot det inre av Aren omslaget. Medan många påslakan använda knappar som förslutningar, andra använder blixtlås, tryckknappar, hake-n-loop remsor och enkla band.