Party Idéer för 50-åringar

Party Idéer för 50-åringar


Födelsedagskalas är ett underbart och roligt sätt att hedra speciella personer i ditt liv. För många, vissa födelsedagar hålla särskild betydelse. Många anser att vrida 50 att vara en viktig milstolpe. Den 50-årsdag, som ibland kallas den gyllene födelsedag, kan firas på många olika sätt. Födelsedagsfest idéer för 50-åringar varierar från nyckfull till nostalgisk.

Över kullen

Den 50-årsdag är ömt anses den tidpunkt då en person går "över kullen." En over-the-kullpartit har vanligtvis en begravning-stil tema. Svart fest dekorationer som ballonger, serpentiner, tallrikar, servetter och bestick kan användas för att sätta stämningen. En gravsten formad tårta gör ett utmärkt knutpunkt för en 50-årsfest. Gäster kan vilja skriva en "dödsruna" för hedersgäst och läsa det högt. Party livsmedel som svarta jelly beans eller svarta oliver till en välsmakande behandla till festen.

Och priset går till ...

Party Idéer för 50-åringar


En Oscar-tema födelsedagsfest är en bra idé för filmentusiaster. Du kan komma klädd som populära film tecken som Oscar vinnare från ett visst år. En prisutdelning där hedersgäst gör sin egen tacktal är ett sätt att hedra "stjärna" av kvällen. Skålar av popcorn och choklad nonpareils är klassiska film snacks. Film trivia spel är ett engagerande sätt att få partiet rullande. Du kan skriva ut en lista med frågor i förväg eller ha gäster skriva några av sina egna.

Gissa vem?

Ett annat sätt kan du fira en 50-årsdag är med en promenad ner memory lane för födelsedagsbarnet. En fotovisning spänner från födseln till 50 kan vara en bra utgångspunkt. Du kan stå upp och berätta sin favorit berättelse om hedersgäst. En kort video eller foto album belysa speciell gäst liv gör en härlig minnessak. Bjuda in en speciell gäst från det förflutna som en favorit lärare kan lägga till ett element av överraskning för händelsen såväl.

Håll ögonen på bollen

Party Idéer för 50-åringar


Är 50-åriga en sportentusiast? Om hedersgäst gillar ett visst idrottslag, kommer en sport-tema födelsedagsfest definitivt poäng några punkter. Denna typ av parti kan vara allmän eller specifik som du vill. Baseball fans njuta av att ha korv och popcorn att mumsa på, medan fotboll och Buffalo wings göra en stor combo. Du kanske vill ha part besökare klänning i team tröjor eller som domare. Inbjudningar utformade som spel biljetter är ett kreativt sätt att tillkännage kommande parti.

Gör Hula

En hawaiianska ön parti är också en rolig 50th- födelsedagsfest idé. Hawaiiskjortor, blomma leis och även gräs kjolar hjälpa till att ställa en tropisk stämning. Pina coladas och strawberry daiquiris lägga till en ö känsla också. Du kan delta i hula danstävlingar eller limbo tävlingar och vinna dumma priser som en riktig ananas. Hawaii-tema dekorationer kan hittas på de flesta parti leverans butiker. Fläsk rätter och upp och ned ananas kaka är välsmakande livsmedel som nästan varje part gäst kommer att älska.