Hur man bygger en skärm hus utrymme för en RV husbil

Hur man bygger en skärm hus utrymme för en RV husbil


Konstruera en skärm rum tillägg för en RV eller släpvagn är en relativt enkel uppgift. Ett litet avskärmat rum kan lägga till mer kvadratmeter till släpet och ger ett bra ställe att fly från buggar samtidigt njuta av naturen. Rummet kan göras av PVC-slang för stöd och vara fodrade med presenningar och skärmar. Det kan också vara konstruerad för att lätt kunna packas upp och återanvändas. Mätningarna för denna plan kommer att vara 10-by-10-by-10 fot.

Instruktioner

1 Plan dimensionerna hos rummet. Det kan vara så stor som du vill göra det så länge som höjden inte överstiger det av din RV eller släpvagn. Mätningarna för detta exempel kommer att vara 10-by-10-för-10 fötter.

2 Cut inramning delar med 3/4 tum tjock PVC. Skär 24 längder som är fem fot lång. Genom att använda till fem fot längder för varje sida, kommer tältet att kunna kollapsa till en mindre storlek när den inte används.

3 Montera ramen med PVC beslag. Du kommer att behöva åtta hörnbeslag och 12 snickare beslag för att korrekt montera systemet. När det är klart, bör ramen vara en 10-för-10-by-10-fots kub.

4 Skär fyra bitar av skärm 10-by-10 fot. Klämma dem till sidorna av PVC-ramen. Klipp en bit TARP 10-by-10 fot. Klämma den till toppen av ramen.

5 Sy hörn skärmarna tillsammans. Sy tarp hörnen på liksom. Sy tillräckligt sömmar att ramen kan tas bort, men skärmarna och tarp förblir lätt bifogas. Sy längden av skärmarna och presenning med en symaskin. Triple Stitch sömmar från topp till botten av skärmarna och hela vägen över presenning.

6 Häng skärmen över ramen och placera den bredvid släpvagnen. Besluta om att sätta ingången till rummet och en ingång till släpet. Märk dessa hål med markör. Skär bitar av tarp tillräckligt stor för dörrarna. Med hjälp av symaskinen, sy tarp dörrar till skärmen. Lämna klaffar för inresa.