Vilka är fördelarna med högtryck?

Vilka är fördelarna med högtryck?


Boktryck använder upp, indränkta med färg, vända bilder pressade mot papper för att skapa en korrekt orienterad bild eller textsida. Den upphöjda bilden kan sedan åter inked och användas igen, upprepade gånger, för att göra flera kopior av samma bild eller textsida. Medan kommersiella skrivare gynna andra tryckprocesser på grund av deras flexibilitet och låga kostnader, boktryck skrivare fortfarande frodas i vissa nisch tryckerier som formella inbjudningar.

okomplicerad process

Boktryck skrivare fungerar på ett okomplicerat princip: att skapa en upphöjd bild, ofta med hjälp av en fotopolymer plåt, rulla bilden i bläck, och sedan trycka på inked bilden på papperet med skrivaren. Denna utskriftsformat är speciellt användbar för själv publicera handgjorda böcker eller skapa egna proffsiga inbjudningar. När du har gjort den initiala investeringen för att köpa eller bygga din egen boktryck, mass utskrift på egen hand kräver lite ansträngning, särskilt om du begränsa mängden färger du använder i ditt arbete.

Handgjorda, skarpa bilder

Boktryck skrivare skapar skarpa, rena linjer och djärva bilder; Dessutom är utskrifter ut med hög pigment nivå bläck, vilket gör bilderna och typografi skarp. De handgjorda, högkvalitativa attribut boktryck bilder låna en känsla av intimitet och hantverk till arbetet, vilket ökar dess värde både till skrivaren och konsumenten om boktryck tryckta produkten.

Speciality Paper Kompatibilitet

Traditionella skrivare hittar utskrift på tung kartong och tjock handgjorda eller "trädlösa" papper problematiska i bästa fall och omöjliga i värsta fall. Eftersom boktryck skrivare ut på toppen av papper i stället för att mata den genom en stram utrymme för utskrift, kan du använda boktryck med nästan alla typer av papper.