Hur man kan blockera ett nummer på min Nokia E63Nokia E63 mobiltelefon inte har en inbyggd funktion för att blockera siffror. Därför måste du ladda ner ett av flera program som kan utföra denna uppgift - dessa program måste vara förenliga med Symbian S60 Edition Plattform som Nokia E63 är baserad.

Instruktioner

blockerande tillämpningar

1 Ladda ner programmet för Advanced Call Manager, Ring filter eller Xblockr appar genom att gå till sina webbplatser på nätet. Anslut din Nokia E63 i datorn med USB-kabeln som följde med mobiltelefonen.

2 Starta Nokia Suite på datorn och välj "Install Applications" alternativet.

3 Bläddra i katalogen där den hämtade program sparas - det är en SIS-fil. Dubbelklicka på filen för att installera programmet på din telefon.

Samtals Filter ansökan

1 Starta appen genom att gå till menyn och starta program eller nedladdningar.

2 Välj "New" och välj sedan "Mata in nummer."

3 Skriv in numret du vill spärra in i utrymmet.

Advanced Call Manager app

1 Starta nerladdade programmet.

2 Välj "Standard", "Alternativ" och "Skicka upptagetton." Återgå till huvudmenyn genom att trycka på "tillbaka" alternativet.

3 Välj "Hantera listor," klicka sedan på "List" och titel den nya listan "Blockerade siffror." När det är gjort på "OK".

4 Klicka på "Telefonbok" och välj det nummer du vill blockera. Om det inte är i telefonboken kan du klicka på "New" under din blockeringslista och lägga till numret manuellt.

5 Välj "Aktivt läge" från huvudskärmen, sedan "Options" och sedan "Avvisa från blockerade Numbers" lista och "svart lista" för att blockera alla siffror i dessa listor.

Xblockr appen

1 Installera och starta Xblockr. Välj "Ja" för att aktivera funktioner.

2 Välj "Number List" och sedan "undvikit Numbers" och välj sedan "Lägg till."

3 Skriv in numret du vill blockera.