Hur man målar en Gerber Daisy med akryl

Hur man målar en Gerber Daisy med akryl


Gerber daisy är en välkänd blomma arter, en stor vibrerande blomma som kan skapa en intressant och spännande målning när avbildas korrekt, för ett par skäl. De är ganska stora i storlek - vanligtvis mellan 4-5 inches över - av djärva färger med massor av långa, smala, satiny kronblad. Blomman, betraktas som en symbol för oskuld och renhet, är ett populärt val för bröllop och andra speciella tillfällen, och du kan inkludera en Gerber tusensköna i ett konstverk genom att använda rätt målningstekniker.

Instruktioner

1 Häll lite orange, gul och svart färg i tre separata plastbehållare. Färgen kommer att bli mycket svårt att ta bort, så använd behållare som du kan kassera efteråt.

2 Doppa en pensel i svart färg och måla en liten, fast cirkel på ett konstverk papper för att skapa centrum av blomman.

3 Skölj pensel och doppa den i den orange färgen. Måla en heldragen kontur runt mitten av blomman, ungefär samma bredd över som diametern på mittcirkeln.

4 Skölj pensel och doppa den i gul färg. Måla en fast kontur runt den orange kontur, ungefär samma bredd eller något tunnare.

5 Skölj pensel och doppa den tillbaka till den orange färgen. Måla en kort linje som sträcker sig upp från kanten av den gula kontur genom att trycka din pensel ned på papperet lätt, flytta den uppåt långsamt och böjda borsten något när du lyfter bort papperet. Du bör lämnas med en kort, tunn linje med en böjd spets. Detta är det första bladet.

6 Upprepa detta över hela omkretsen av den gula kontur med ytterligare målarfärg orange, skapa flera, även stora kronblad runt kanten tills hela cirkeln är omgiven av kronblad.

7 Paint små rundade tips i mellanrummen mellan topparna på kronbladen för att skapa en skiktad utseendet på en andra spännvidd kronblad bakom den första.