Hur man bygger en hund hus & en kennel för flera hundar

Hur man bygger en hund hus & en kennel för flera hundar


När man bygger en fler hund kennel måste du överväga två prioriteringar: säkerhet och inneslutning. Djuren skall ges säker, ren bostäder utan att kunna fly. Många byggvaruhus och foder butiker erbjuder nu paneler för montering i kennel pennor. Detta kommer att erbjuda en metod för att bygga den kennel med hjälp av byggmaterial och egen arbetskraft. Konceptet är att ge maximal inneslutning och säkerhet för alla hundar, även stora ras eller aggressiva hundar.

Instruktioner

1 Design de steg du tar. Materiallistan kommer att ge två 8 "x 16" täckt körningar. Välj en plats som är praktiskt att observera och att få tillgång till särskilt i dåligt väder. Slutna hundar måste skötas varje dag så det passar dig för att få tillgång kenneln måste ges viss prioritet, liksom. Vattenförsörjning och foderlagringsproblem är också prioriteringar för enkel hantering. Enkel åtkomst till rengöring av verktyg, grooming kit, koppel och andra objekt är viktiga, liksom. Så kan välja en plats nära en befintlig byggnad lagring eller garage vara mer önskvärt för åtkomst och lagring vattenförsörjning.

2 Dig nio hål för hörnstolpar och stödstolpar. Ställ inlägg åtminstone 2 "djup och sätta antingen främre eller bakre inlägg 1/2" lägre för att ge lutning för taket. Lägg betong till varje hål och som inlägg. Nail fram och bak 2 "x 8" x 16 styrelser att stödja inlägg slut takhöjd, som påminner om önskad lutning. Nagel tak stöd styrelser på 2 intervaller och fäster de främre och bakre takramen styrelser. Slutföra taket genom spikning korrugerade arkmaterialet till de Takbrädorna, överlappande sex inches på varje sida av kenneln.

3 Fäst galvaniserade boskapspaneler bak, sidor och delnings genom att spika häftklamrar i trä stödstolpar. Fästa sidopanelerna och bakpanel till utsidan av strukturen. Använd tillräckligt häftklamrar för att säkert fästa panelerna särskilt när en hund skäligen kan driva mot panelerna.

4 Skär återstående panel i två 8 "sektioner med hjälp av en bultsax. Skruv fyra av de lyftbultar i den främre trä stödstolpen på en sida av den första öppningen. Skruva ena ögat bult halvvägs från toppen till botten på den motsatta främre stödstolpen. Med en hammare, öppna fyra bultarna tillräckligt för att fästa 8 'boskap panel. Kontrollera svingen på panelen för att säkerställa godkännande av grind innan stängning varje öga bult med hammaren. Med hjälp av en klämma eller koppel spänne, nära och säkra porten till öglan på den motsatta främre stödet. Upprepa för den andra öppningen för att slutföra inneslutningen. Du är välkommen att lägga till så många körningar som önskas genom att tillsätta tre 4 x 4 inlägg; två boskaps paneler; två 2 "x 8" x 16 "behandlad skivor; och tre ark tak stål för varje avsnitt. Materialet förteckningen här kommer att bygga två enheter.

5 Hundar måste ha en plats att gömma sig från vind och blåser regn, och för att få luft under vingarna. Detta kan göras helt enkelt genom att köpa en enkel plast fat. Skär den ena änden av cylindern och fästa den andra änden till en stödstolpe för att hålla den från att rulla. Hunden kommer att ha en plats att fly från vind. Ett annat enkelt, men effektivt, hus använder din befintliga transportbehållare som ett hus för hunden. Istället för att lagra behållaren (lådan) när de inte används, använda det som huset inom inhägnade kör för bostäder din hund behöver.

6 Lägg sidospår att göra hela kennel i en hund "hus." Lägg behandlade 2 "x 4" x 8 styrelser att stödja plywood, korrugerad plåt (mindre underhåll) eller metall täckt plywood. För varje 8'-avsnitt som du konvertera, behöver du tre stöd styrelser, tre plåtar och spik eller skruv. När den första ramen är klar för alternativ innesluta hela eller delar av de inhägnade kennel är obegränsade. Du kan matcha sidospår till ditt befintliga hem (även tegel) eller lägga till fönster och gångdörrar. Olika tak mönster kan göra kenneln mer i linje med omgivande strukturer. Landskaps kan tillsättas för skugga, visuell kontinuitet eller av personliga skäl. Alternativen är din eftersom de inledande prioriteringarna har uppfyllts. Allt du lägger bortom denna punkt är en återspegling av din egen smak och budget. Hunden är säker och innehöll.