Födelsedag hantverk för mormor

Födelsedag hantverk för mormor


Barnbarn är en glädje. De flesta farmor som inget bättre än att tillbringa tid med, eller få en handgjord hantverk från hennes barnbarn. Födelsedag hantverk hjälpa barn uttrycka sin kärlek för mormor utan en hel del kostnader.

Tie-Färgat blomma bukett

Födelsedag hantverk för mormor


Gör mormor en bukett blommor som aldrig vissnar. Droppar av karamellfärg kommer att spridas ut på ett kaffefilter, vilket gör en tie-färgat effekt. Gör flera blommor från färgade kaffefilter. Samla varje filter i mitten och twist. Då, ordna kanterna på filtret för att se ut som en blomma. Bifoga en chenille stam för en blomstjälk. Om så önskas, doppa blomman kanterna i en grund behållare med utspädd karamellfärg för att ge blommorna en tonad effekt. Samla alla blommor i en bukett för att ge till mormor för hennes födelsedag.

Datormus mattor

Födelsedag hantverk för mormor


Täck den klibbiga sidan av ett ark av självhäftande båten skum, med en bit av tryckt tyg. Trimma kanterna på tyget. Ge mormor barn gjorda datormusen vadderar för hennes födelsedag. En annan enkel idé för en musmatta är att ha barn hålla familjen bilder för att göra en bildcollaget på en bit självhäftande båten skum. Täck bilderna med självhäftande klar självhäftande papper.

hjälpsam förkläde

Födelsedag hantverk för mormor


Förvandla en vanlig förkläde i ett praktiskt kök hjälpare. Limma eller sy kardborrband prickar på en eller två grytlappar och även på en handduk. Fäst matchande sticker punkter på ett förkläde. Stick de grytlappar och handduk på plattan, så att mormor alltid kommer att ha dem nära när hon lagar mat.

Handy Bag

Återvinna en använd tygpåse genom att vrida den inifrån och ut. Har barnen använda akrylfärger för att sätta sina handavtryck i hela påsen. Barn kan använda permanenta markörer för att skriva sina namn i närheten av sina handavtryck, eller att skriva fraser till mormor.

Poem konstmagnet

Födelsedag hantverk för mormor


En tydlig CD-fodral kan göra en enkel magnet för mormor födelsedag. Har barnen spåra CD-fodralet på en bit av färgglada papper, klipp ut den spårade torget. Barnen kommer att använda markörer eller kritor att skriva en dikt till mormor på papperet, sedan rita bilder runt dikt. Dikter kan laddas ner och skrivas ut från datorplatser, såsom Squidoo.com. Sätt dekorerat papper torg i cd-fodral och sluter tätt. Barn kan limma vissa plast blommor på framsidan av båten. Limma en magnet bit på baksidan av CD-fodralet för att göra ett kylskåp magnet.

Icke-elektrisk fläkt

Födelsedag hantverk för mormor


Vänd en skylt som papper i en handmanövrerad fläkt. Lim tapeter klipp eller tidningsbilder på en robust papperstallrik. Täck bilder med klar självhäftande klisterbeläggning. Tejp eller limma en färg omrörning pinne till den nedre kanten av fläkten för ett handtag så mormor kan fan ansiktet på varma dagar.

post Hållare

Ge mormor en färgglad låda där för att hålla hennes post. Skär av framför en medellång till stor storlek flingpaket, vilket innebär att ungefär 3 inches från botten intakt. Barnen kan täcka lådan inifrån och ut med tyg, papper, tapeter bitar, eller tryckta självhäftande självhäftande papper. Den flingpaket hantverk kommer att vara tillräckligt stor för att rymma de flesta storlekar av post som mormor emot.