Humminbird GPS mjukvara

Humminbird GPS mjukvara


Humminbird är en division av Johnson Outdoors företaget, vilket gör utrustning och material för att njuta av utomhus. Humminbird raden av produkter är inriktade på sådana vattenbundna aktiviteter som fiske och båtliv. Fiskeset finns, liksom enheter som kombinerar fisk hitta kapacitet med GPS-programvara för maximal prospektering och resa-planeringsalternativ. Några av Humminbird fiskundersöknings produkter har GPS-information förinstallerade, men andra kräver en separat plug-in för att få ytterligare kartor och diagram.

Navionics Platinum +

Navionics Platinum + erbjuder en förbättrad utsikt över vattnet och omgivningarna. Roterande 3D-diagram, inklusive djup och höjd bilder, ge dig information för att hjälpa landa ditt nästa stora fångsten eller hitta vägen tillbaka hem. Panoramabilder, satellitbilder och sjökort ger detalj. Ytterligare regioner finns på CF och microSD-kort.

Navionics Gold

Förinstallerad på vissa modeller av system Humminbird fiskundersöknings är Navionics Gold en samling av 2D sjökort. Programvaran erbjuder sådan information som tidvattnet och strömmarna, myrar och kustvägar. Ytterligare regioner finns att ladda ned eller lastas på CF och microSD-kort.

HotMaps Platinum

HotMaps Platinum har mer än 17.000 sjö kartor, mer än 1000 av dem i HD. Komplett fiske uppgifter ingår i alla kartor, inklusive 3D-vyer, panoramabilder över sjön och satellitbilder. Region kartor finns i hela USA och Kanada och kan lastas på ditt system via minneskort.

HotMaps Premium

Funktionerna i HotMaps Premium är liknar HotMaps Platinum, utan 3D-vyer, panoramabilder och satellitbilder. Den innehåller sjön och HD-kartor och USA och Kanada regional information.