Felsökning en blinkande rött ljus på en Philips 62PL977437

Felsökning en blinkande rött ljus på en Philips 62PL977437


Philips modell 62PL977437 är en bakprojektion tv-apparat som har en 62-tums skärm och är endast 18 inches tjock. Philips använder en egenutvecklad teknik, som utnyttjar flytande kristaller på kisel för att göra just detta TV betydligt lättare än tidigare bakprojektions CRT-tv. Dessutom är denna TV: n helt HD-klar, vilket innebär att det kan spela DVD-skivor och HD-sändningar med tydlighet. Om din uppsättning har en blinkande rött ljus, kan du vanligtvis fixa det själv.

Instruktioner

1 Titta på framsidan av din Philips modell 62PL977437 TV och se om den röda lampan blinkar. Om det är, har din TV in skyddsläge och måste återställas. Den röda lampan ofta blinkar när TV: n inte slås på eller kontinuerligt stängs av oväntat.

2 Hitta strömkabeln ansluten till TV: ns baksida som går till eluttaget i väggen. Med hjälp av din hand, koppla ur TV: n.

3 Vänta i 60 sekunder. Detta återställer vanligtvis tv och tar bort skyddsläge. Var noga med att vänta hela 60 sekunder som någon mindre tid inte kommer att åtgärda detta problem.

4 Anslut den elektriska sladden från TV tillbaka i uttaget och slå sedan på TV: n genom att trycka på strömbrytaren med fingret. Den röda lampan på framsidan av apparaten ska inte blinka längre. Om detta inte fungerar, upprepa steg 2 till 4 åtminstone tre gånger. Om den röda lampan fortfarande blinkar, gå till nästa steg.

5 Ring Philips Customer Care Center på 800-531-0039.