Så här ändrar Magento Faktura

Så här ändrar Magento Faktura


Magento är en av de mest populära open source baserade e-handel webbapplikationer med en kundvagn systemet. Dess popularitet kommer från moderna tema design och enkelhet att hantera din butik från den bakre änden. Du kan ändra funktioner på webbplatsen genom att helt enkelt ladda ner och installera dem på din webbplats. Fakturor skickas automatiskt till kunder efter varje köp, så det är viktigt att anpassa fakturan för att visa rätt information som du vill att kunden ska ha.

Instruktioner

1 Skriv in den domän av webbplatsen i webbläsaren och lägg till "/ admin". Detta tar dig till den bakre änden inloggningssidan. Ange användarnamn och lösenord och tryck enter på tangentbordet eller "logga in" -knappen.

2 Klicka på "System" från huvudmenyn. Klicka på länken "Configuration" från drop-menyn. En ny sida öppnas med länkarna för att ställa in olika funktioner på webbplatsen.

3 Klicka på "Försäljning" ligger i den vänstra kolumnen. Klicka på "Försäljning" från undermenyn.

4 Klicka på "Fakturerings och följesedel Motivet" från valet av länkar på denna sida. Ta bort den befintliga texten på fakturan och ersätta det med den nya informationen.

5 Klicka på "Spara" för att verkställa ändringarna. Fakturan sparas med den nya informationen som du har angett.