Brute Force 750 Ball ledbesvär

Brute Force 750 Ball ledbesvär


Kawasaki Brute Force 750 är en kraftfull och kan fyrhjulsdrift verktyg ATV som har genomgått flera förändringar och förbättringar eftersom det har varit i Kawasakis line-up. För en kort period, Brute Force hade några kulleden och styr knoge frågor. Det finns ett par enkla lösningar på dessa problem.

Återkallelse

Kawasaki utfärdat en återkallelse för några av Brute Force raden av ATV och ersatte kulleden med en ersatt kit gratis. Kontrollera med Kawasakis webbplats eller din lokala återförsäljare för VIN-nummer för att se om din ATV är på listan minns.

eftermarknaden

Eftermarknaden delar tillverkare erbjuder kulleden kit för Brute Force som ersätter fabriken kit med en mer kapabel enhet. Om din ATV inte om återkallande, eller om du bara vill byta ut fabrik kulleder med en högpresterande del, kontrollera eftermarknaden för tillgängliga avbytare.

Förlängd garanti

Om du har köpt en förlängd garanti och din ATV är inte på listan minns, kan din återförsäljare fortfarande ersätta kulleden kit gratis, förutsatt att de kan fakturera garantin leverantör för det. Kontrollera med din garanti leverantör och din lokala återförsäljare för specifik täckning.