Brun papperspåse inredningsidéer

Brun papperspåse inredningsidéer


Dekorera på en budget kan vara en utmaning. När du har ont om pengar, är det dags att vara kreativ och börja se sig om efter nya användningsområden för vad du har på handen. En bunt av bruna pappers matkassar är bara mediet för en mängd olika dekorera projekt.

Brun papperspåse Flooring

Att skapa ett nytt golv som liknar konstläder med bruna papperspåsar, samla tillräckligt med bruna papperspåsar för att täcka hela golvet. Bitarna kommer att överlappa något så att du kommer att behöva flera extra påsar. Du behöver också en gallon av snabbtorkande polyuretan, en 3-tums pensel, plasthandskar och sax. Tömma rummet. Sopa och tvätta golvet helt. Låt golvet torka. Riv påsarna i små bitar. Bitarna kan vara en mängd olika former och storlekar. De oregelbundna kanter är viktiga för den färdiga utseende. Den enda skär bör vara att göra raka kanter för ytterkanterna. Crumple bitarna i dina händer och jämna ut dem platt för att skapa struktur. Börja med att tillämpa den nya golv i ett hörn. Häll en liten krets av polyuretan direkt på golvet och sprida den med pensel. Applicera en bit av sönderrivet papper på polyuretan och använda pensel för att sprida polyuretan över papperet. Var noga med att placera någon utskrift på påsen nedåt. Jämna ut papperet plant. Fortsätt att lägga papper och mer polyuretan för att täcka golvet. Pappers bitar ska överlappa varandra. Om luftbubblor form jämna ut dem med dina handskar på händerna eller sticka luftbubblor med en nål för att eliminera dem. Tillåt det nya golvet torka helt i upp till 6 timmar. Applicera ytterligare ett lager av polyuretan med en pensel och låt den torka i en timme. Upprepa denna process tills det är sex lager av polyuretan på det nya golvet. Låt golvet torka i minst 12 timmar innan du använder den.

Brun papperspåse Bakgrund

För att täcka väggar med bruna papperspåsar, samla tillräckligt med väskor för att täcka hela väggen. Återigen kommer bitarna lappar så samla extra påsar. Du kommer också att behöva tapetklister, en svamp, en 3-tums pensel, plasthandskar och en hink. Riv påsarna i bitar som är cirka 8 av 8 inches. Crumple bitarna i händerna och släta ut dem platt. Häll tapetklister i hinken och tillämpa klistra på väggen i en sektion ungefär 3 av 3 fot. Tryck på en pappers bit på den förberedda väggen. Var noga med att placera någon utskrift på påsen mot väggen. Det är inte nödvändigt att jämna ut rynkor ut. Lägga till ytterligare en bit papper, överlappande kanterna. Använd svampen att jämna ut tidningarna och att avlägsna en del av tapetklister. Fortsätta att arbeta i små sektioner på detta sätt tills hela väggen är täckt. Tillåta väggen att torka i 2 dagar.