Gör det själv hardscape steg

Gör det själv hardscape steg


Anställa hardscape tekniker för att lägga till åtgärder för att en kulle är en praktisk och prisvärt sätt att lägga till några dekorativa element på gården, medan lätta vägen för vandrare att navigera en lutning på ett säkert sätt. Husägare har ett stort utbud av stenar att välja mellan, med stenlagda och bäck sten är två favoriter. Sedan tillsätta rock steg kan vara en fysiskt krävande projekt, är det bäst att få hjälp med tunga lyft om kroppsarbete utgör ett problem. Med hjälp av en skottkärra eller trädgård vagn rekommenderas för att flytta stenarna till platsen eller bära betongblandningen, i förekommande fall.

Instruktioner

1 Mät längden på vägen för att beräkna dina materiella behov, och välj en sten som fungerar med ditt landskap design. Betong och tegel erbjuda två andra alternativ för husägare, men något urval bör vara relativt platt, med en kornig yta för att förhindra halka.

2 Rensa väg skräp, arbeta ner för backen med en skottkärra eller trädgård vagn vid din sida för att avlägsna överskottet jord genereras från utjämningen processen. Cut skåror i marken för att tillgodose dina beläggningsmaterial. Beroende på tjockleken på din valda material, kan dessa vara var som helst från 5-7 inches djup.

3 Häll sand eller grus i hålet för den första stenen, och nivå. Montera stenen så att dess topp är i nivå med den omgivande marken. Lägg sand eller grus, som behövs för att hålla stenen från gunga. Vrid stenen från sida till sida för att säkerställa att inte flytta när de används som den är inbäddad säkert och.

4 Ta ett steg på vägen med hjälp av en naturlig steg och plantera din fot där det naturligtvis skulle landa. Säkra bästa stora stenen för jobbet med särskild uppmärksamhet på höjden och bredden på steget och factoring i en naturlig steg. Fäst andra sten som beskrivs i steg 3.

5 Kontrollera stenarna för säkerhet efter kraftigt regn eller snö att säkerställa den fortsatta stabiliteten av stegen över tiden. Vid användning av sand eller grus som en grund i stället för cement eller murbruk, kommer stenar måste kontrolleras då och då. Lägg sand eller grus för att säkerställa en säker passform.