Hur man ansöker spikhuvudet eller Rim Head strass till läder

Hur man ansöker spikhuvudet eller Rim Head strass till läder


Strass på läder är ett lyckligt äktenskap av naturlig seghet och glamorös glans. Oavsett om du vill uppdatera en gammal plånbok eller skapa ett utstuderat läder plagg, måste du använda rätt metoder och verktyg. Standard strass program inte ta ett starkt grepp av läder, så du är kvar med två tyngre skattemetoder. Spikhuvudet strass har extra tjocka naglar som punktera läder och gå på ett underlag, medan kanthuvuden använder fronter fälgar att omge en pärla och grepp det på ytan. Båda metoderna är lätta att göra med rätt verktyg och förberedelse.

Instruktioner

Spikhuvudet Rhinestones

1 Torka lädret med en trasa doused i tvättsprit och markera den plats där du vill ställa in strass. Gör märket mindre än storleken på dina strass eller det kommer att vara synlig efter inställning.

2 match upp en av spikhuvudet strass med inställningen verktygsdelar tills du hittar den som passar ordentligt. Rhinestone passar tätt och säkert i den bit som är rätt för sin storlek. Sätt i rätt bit in i den övre käften av inställningen verktyget. Sätt matcha lägre bit i underkäken av inställningsverktyget.

3 Tryck en spikhuvudet strass i den övre inställningen bit, med strass uppåt. Montera en spikhuvudet backa in underkäken bit, med den färdiga sidan av stommen nedåt.

4 Lägg den förberedda läder mellan de fyllda käftar inställningsverktyget och placera märkningen direkt under spikhuvudet strass i överkäken. Spaken av verktyget ordentligt tills käftarna stänga hela vägen. Lyft upp spaken och ta bort skinn från verktyget med strass bifogas.

Rim Head Rhinestones

1 Rengör lädret med en trasa och gnugga alkohol och sedan använda en liten prick av lim där du vill fästa strass. Gör prick av lim som inte är större än storleken på strass du ansöker.

2 Plocka upp en kant huvud rhinestone med pincett och sätter ner på den limmade läder. Tryck försiktigt rhinestone ner för att fästa den i den position du vill.

3 Sätt inställningen verktyg med en kant huvud uppsättning bitar som passar dina fälg huvuden. Du vet rätt storlek när din fälg huvuden sitter väl i lite. Skjut en kant huvudet i överkäken bit med de punkter i kanten pekar nedåt.

4 Skjut lädret i mellan käftar inställningsverktyget och placera limmade strass direkt under överkäken. Tryck ned på verktygshandtaget för att infoga kanten huvudet i lädret. Släpp spaken när du har drivit ner så långt som möjligt att ta lädret ut ur verktyget.