Hur man gör en signatur på nätet

Hur man gör en signatur på nätet


Signaturer används ofta på nätet. Till exempel kanske du har två eller tre underskrifter för din e-postkonto och en annan för varje ögonblick-meddelandeprogram. Det finns också de signaturer som du använder när du skickar till bloggar eller foruminlägg. Gör alla dina online-signaturer mer roligt och intressant genom att använda gratis online-program. Skapa en signatur i din egen handstil eller en känd typsnitt (såsom Abraham Lincoln), eller lägga till en kvick talesättet till John Hancock.

Instruktioner

1 Gå till "VLetter.com" och välj "Free Demos." Klicka på länken "vLetterWriter Demo" och hämta "vLetterWriter Demo." Demon är gratis i 30 dagar, och inkluderar två handskrift typsnitt, bakgrundsfärger och mer för att förbättra din online-signatur.

2 Gå till "MyLiveSignature.com" och använda guiden signatur eller rita en signatur med hjälp av musen. Guiden erbjuder 120 handskrift typsnitt att välja mellan, medan ritningen alternativ möjliggör en mer personlig touch. När du har skapat en signatur, högerklicka på den och välj "Spara bild som." Spara signaturen som en bildfil, och sätta in den i e-post eller inlägg.

3 Gör ett visitkort för en signaturfil på "Hyplet.com." Klicka på fliken "Skapa" och välj en mall. Ange din personliga information i mallen och spara visitkortet för att infoga i signaturer.

4 Hitta ett citat eller säger att använda på nätet signatur på "CoolSig.com." Välj en lämplig linje med musen, högerklicka på den och välj "Kopiera". Klistra in den på en online signatur såsom e-postmeddelande.

5 Gå till "FontGarden.com" och klicka på "Free Handskrift teckensnitt." Hämta ett typsnitt som liknar din egen handstil, och använda den för att skapa en signatur.