Hur man installerar keramiska plattor på en Sink

Hur man installerar keramiska plattor på en Sink


Ingenting kan klä upp ett badrum bänkskivan bättre än keramiska plattor. Installera kakel under och runt badrum sink kommer inte bara tillföra värde och skönhet i ditt hem, men plattan kommer att skapa en enkel att rengöra och vattentät yta runt sink. Installera kakel runt ditt badrum sink kräver viss planering och tålamod, men eftersom det är ett ganska litet område, är den initiala kostnaden låg, och detta är ett bra ställe att lära sig hur man installerar keramiska plattor.

Instruktioner

Förberedelse

1 Ta diskhon. Vrid både varma och kalla vatten matarledningar bort under diskbänken. Lossa muttern på dräneringsröret samt på båda matarledningar. Skruva några klämmor som kan hålla den sjunker till bänkskivan. Lyft diskhon ut ur hålet och ställ den åt sidan.

2 Rengör alla täta eller spackel från runt där du bort diskbänken. Rengör bänkskivan med en bra tunga rengöringsmedel för att avlägsna olja eller tvål avskum. Repa upp ytan med tunga sandpapper eller en stålborste.

3 Lägg ut plattan. Innan sprida någon lim, lägga ut brickan från han fram för att planera hur plattan ser installerad. Du vill också att minimera nedskärningar runt sink hålet och på baksidan av disken. Om du använder kakelplattor i framkant, inkludera dem i testlayout. Om du kommer att trimma kanten i trä, sedan placera kakel i jämnhöjd med framkanten på disken.

Installation

1 Sprid lim (typ II vattenavvisande lim) över ytan av disken med tandspackel. Använda den platta sidan av spackel, trycker limmet in i ytan av disken. Använd sedan den skårade sida för att täcka räknaren med små åsar av limmet. Om disken är mycket stor, inte sprids mer lim än du kan täcka i cirka tjugo minuter.

2 Efter plan du gjort tidigare, lägga ut hela brickor på disken. Tryck på dem i limmet med hjälp av en liten vridrörelse. Lägg ut och markera snitten du behöver göra. Gör figursågning längs diskbänken hålet med kakel skärmklipp. Göra de raka snitt längs baksidan av disken med hjälp av kakel skärmaskin. Med rent vatten och en svamp, noggrant tvätta överflödigt lim från plattan.

3 När limmet har satt använder bruket pad att sprida fogmassa över plattan. Tryck fast injekteringsbruk i lederna, vilket gör att de är fulla. Genom att använda kanten av injekteringsbruk pad, dra diagonalt över fogarna för att avlägsna överskott injekteringsbruk. Med rent vatten och en svamp, försiktigt tvätta överskott injekteringsbruk från ytan av plattan. När bruket har torkat, kommer det att finnas en lätt dimma av injekteringsbruk på brickan, som kan poleras bort med en ren trasa.