Män för bröllop klädsel etikett

Män för bröllop klädsel etikett


Män för bröllop klädsel etikett föreslår att män bör vara medveten om traditioner för att välja sina kläder för formella och informella bröllop. Var uppmärksam på signaler av typen bröllopet för att säkerställa lämplig klädsel. Brudgummar måste också klä på lämpligt sätt kanske genom att samordna sina kläder med sina brudar "färger.

Betydelse

Dressing på ett respektfullt sätt visar värdar och engagerade par som du bryr sig om sina beslut för bröllopet. Planerare sätta betydande arbete i att organisera varje detalj av bröllopet och mottagning. De väljer oftast för sina gäster att äta dyra måltider i receptionen, och de har rätt att bestämma vad deras gäster ska bära. En inbjudan till ett bröllop visar medkänsla som ska bemötas med respekt av gästerna dressing lämpligt för tillfället.

Beach Bröllop

Män deltar strand bröllop typiskt kan bära en business casual outfit. Enligt Askmen.com kan khakis med en skjorta och slips vara perfekt för en avslappnad strandbröllop med poolen mottagning. De flesta smoking återförsäljare erbjuder tan smoking som är chic och elegant för en avslappnad bröllop. En chokladbrun smoking är stilrena för en nattlig bröllop på stranden.

brudgummar

Brudgummar bör klä sig enligt platsen för bröllopet och brudens bröllop färger. Enligt The Knot, kan hästskötare krydda sin klädsel för att visa personlighet samtidigt passa in formalitet för tillfället. Även brudgummens klädsel koordinater i allmänhet med brudens färger, kan han använda en accentfärg som går med färgen på blommorna. Han kan också använda en ny accent färg som bruden inte användas för något annat.

smickrande Tuxedos

Brudgummar och groomsmen måste hitta smoking som smickrar deras kroppstyper. The Knot visar att män kan gömma alltför tunna och alltför husky organ med rätt typ av smoking. Exempelvis ljus smoking betona en husky kropp. Om en brudgum inte lyckas med sin pre-wedding kost, kan han vill välja en mörkare färg. Formen på smoking måste passa brudgummen korrekt i längd och bredd för att titta smickrande.

religiösa traditioner

Tullen vid en religiös ceremoni kan kalla för en viss typ av kläder för män. Kristna kyrkan bröllop, till exempel, är betydligt formella händelser som kan kräva traditionella svarta tuxes med vanliga vita skjortor och svarta flugor beroende på platsen för bröllopet. Om ett par gifter sig med en destination bröllop på en kyrka kan män kunna svänga från den traditionella svart smoking beroende på bruden och brudgummen önskemål.