Whirlpool Kylskåp Problem

Whirlpool Kylskåp Problem


Annonser för Whirlpool kylskåp tout kvaliteten och effektiviteten i produktlinjen. Däremot kan Whirlpool ägare möter vanliga problem som kan vara lätt att åtgärda. I vissa fall kan allvarliga elektroniska fel uppstå och det är bättre att hänvisa sådana problem att de tekniska experterna. När du köper ett kylskåp, välja en modell som har en bra service rekord och en pålitlig garanti, som båda utgör pålitliga skyddsnät vid fel på produkten.

Bakgrund

På webbplatsen consumeraffairs.com, det vanligaste problemet som citeras av Whirlpool kylskåp ägare är otillräcklig kylning. Andra stora frysproblem Whirlpool ägare är smutsiga kondensorbatterier och en dålig pump kompressor. De sida vid sida dörr kylskåp kan uppvisa dessa problem plus en fast sluten diffusor.

kylning Problem

Otillräcklig kylning härrör från frostfri funktion av produkten. Om förångarens spolar i frysdelen bli igensatta med frost, kommer frosten hindra den normala blåsning av luft genom förångaren fläktmotor. Bladen på fläkten kan också träffa frost, vilket kan ge upphov till oönskat brus och stoppa fläkten helt och hållet. Den avfrostningsuret måste aktiveras för att initiera kylskåp avfrostning. Om avfrostningsvärmare inte fungerar då avfrostningsvärmare och termostat måste bytas ut. Om avfrostningsuret verkar varma och bullriga, då detta bör bytas ut också.

andra problem

En ineffektiv pumpning kompressor kan leda till ett systemproblem och kommer att orsaka kylskåpet overfreeze. En sluten donet är en motordriven dörr som är tänkt för att öppna och tillåta kall luft att blåsas från frysen till resten av den färska livsmedel avsnitt. Om dörren har fastnat, då denna operation hindras. Kondensorslingan där den heta ångan strömmar till kondenseras till vätska bör vara ren så energi inte går till spillo och kylskåpet kommer att köras effektivt.

Återkallelse

I september 2005 meddelade den amerikanska Consumer Product Safety Commission (CPSC) och Whirlpool ett frivilligt återkallande av frostfria frysar och hjälpreda kylskåp. Den frivilliga återkallelsen gjordes så att defekta produkter kan fastställas genom Whirlpool. Det specifika namnet på varumärket var Whirlpool enda dörr frostfria frysar (20 kubikfot eller mindre) och kylskåp (17 kubikfot). Totalt cirka 67.000 enheter tillverkades från september 2002 februari 2004. Återkallelsen tillkännagavs på grund av avfrostningsvärmare ändlocket kan lätt rubbas på vissa enheter. Detta kan orsaka en elektrisk stöt och bränna eller deformera mat liner interiör. Ägare uppmanas att gå till Whirlpool webbplats eller ring kundtjänst för återförsäljaren för att kontrollera om deras enhet påverkas.

Lösning

Korrekt rengöring och underhåll av Whirlpool kylskåp delar kan bidra till att undvika problem. Dessutom erbjuder Whirlpool kundsupport via sin webbplats och hotline. Det erbjuder en produkt registreringsformulär som kunder kan fylla i på nätet. behövs denna registrering för att underlätta spårning produkt- och kundinformation. På företagets hemsida kan kunderna även få tillgång till riktlinjer för rutiner att följa i fastställande av gemensamma kylskåp relaterade problem. På hemsidan finns även information om rabatter och schemaläggning av service.